Deletedmom2265 ffatma1 30 Ekim 2021 transfer olmuştum 5 Kasım 2021 de silik çıkmıştı 7 kasımda beta 212 9 kasımda 555 idi dün gibi aklımda şimdi yanımda uyuyor sıpa 🥹
Deletedmom2265 ffatma1 Öyledir içini ferah tut ona ve kendine güven temiz beslen güzel dinlen sakin bir gebelik geçir gerçekten bebeğe geçiyor her duygu 🥰
12ulku40_ Yagmur Ela4810 0 amin iniallah hepimiz alalım inşallah. 4 hafta olarak gözüküyor ne zaman muane olmak gerekiyo. Doktoruma attım sonuçları
Ela4810 12ulku40_ kuzum ben 6. Haftamda yani son adet tarihime göre 6. Haftada kesemi gördüm. 7. Haftada kalp atışını duydum
Ela4810 ffatma1 kuzum benim çok sevindim hamilesin❤️ 2 günde bir kan ver, zaten doktorun yönlendirir. Tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
12ulku40_ ffatma1 gözün aydın canım çok mutlu oldum adına sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok iyi maşallah betan hamilesin
Armess_loya ffatma1 çatlatma iğnesini transferden sonra mı vuruldu? Kaçıncı gün embriyosu? daha erken canım tam gününde yapın bence testi stres olmayın hakkınızda hayırlısı olsun umarım çok güzel olumlu sonuç alırsınız🌸
12ulku40_ Ela4810 biz daha bugun 4 jafta olatak gözüküyor son adet tarihime göre 2 hafta daha beklememiz gerek yani.
ffatma1 Ela4810 yaa cok cok tsk ederm allah razi olsun aminnn insallah saatlerdr agliyrum 9yilin mucadelesi mucizem rabbim sonuna kadr gotursun insallah 🤲
Tupbebekyolculugum22 ffatma1 transfer den sonra neden çatlatma iğnesi vuruldu ? O yüzden diğer arkadaşlar da vurulmaz yazmış sanırım ben çarşamba gece 23.00 çatlatma iğnesi vurdum cuma 10.00 opu oldu opudan 5 gün sonra da transfer oldum
ffatma1 12ulku40_ cok tsk ederim allah razi olsun 2gun sonra bidaha vereyim diyorum test gunum kasim 4te
Ozozakbaba Hic korkma benimde tup bebek transferden 8 gun sonra hastaneye cagirdilar degerlerim yukselmis suan 19 haftalik gebeyim
61seyma61 Merhaba benimde tüp bebek transferin 6. Günü idrarda yaptım ve silik çizgi çıktı 🥰 bebeğin seninle eminim 🥰 şuan 15+2 deyiz bi oğluş geliyor inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ffatma1 61seyma61 mrb cnm benimde dun 7gunumdu transfermin ve kan verdim 66.7 cikti 2gun arayla vereyim diyorum kontrol amacli Saglikla kavus bebisine insallah 🤲 Insallah mucizem benimledir 🤲