Pijamaskeliler benide çok korkutuyor canım hep aklımda acaba bebeğim cüce mi olacak acaba kol ve bacakları nasıl olacak diye inanirmisin 7-8 doktor gezdim bazı doktorlar gerçekten çok acımasız en sonunda Down olabilir dediler test sonucu temiz geldi daha sonra gittiğim doktorlar minyon olabilir dedi herkes uzun boylu olacak diye bir kural yok dedi sokakta her kolu bacağı kısa olan hasta o zaman dedi içim biraz rahat etti . Gerilik hep 3 hafta devam ederse bence bir sıkıntı yok benim ara açılmıyor hep 1 hafta deniyor baş ve gövde haftası ile uyumlu ama kol ve bacaklar kısa. Plasenta da bir sıkıntı görünmedi bebeğe giden damarlarda herhangi bir direnç yok genetik olabilir dendi . Sana tavsiyem kısa aralıklarla doktor kontrolüne git bana ayda bir kere gelsen yeter diyor doktorum ama ben her hafta gidiyorum kilo almış mı boy uzamış mi diye çok zor bir durum birde 7.aydan sonra kemik testleri oluyormuş doktorum bana herhangi bir kemik rahatsızlığı varsa o zaman anlayabiliriz dedi çaycı Hüseyin gibi olabilir mi gibisinden . Sağ salim kucağına alırsın inş bebeğini stres yapma yemebe dikkat et