poyrazvearya Bjkkl biliyorum baktım her yeri tamam ama o kılıfını giydirdiğimiz demir sizinde geniş gelmedi mi takarken zorlandınız biryer olmadı mı benim ki bozuk
ikiprensannesiiii Çerezlik, biberon, küvet filesi ve güvenlik ürünlerinden kaptım erken gitmenin faydaları 😂
eminedlbz poyrazvearya ben önceden Hepsiburadadan almıştım o da sorunluydu sırf iade ile ugrasmamak için eşim zorla taktı. İç içe geçirilen demirler denk gelmiyordu zorla genislete genislete geçirdi.
Bjkkl poyrazvearya benimde öyleydi ben bu hamile halimle önce birini sonra zorla diğerini geçirdim korkmayın tek tek sokmaya çalışın
cansualisa poyrazvearya biberon temizleyici aldım uzun kol bir tane cıtcıtttt kurutma aparatı biberonluk o kadar kuzum
Leylazerr Ben müslin örtü önlük küvet filesi ve hışırtılı oyuncak vardı aldm saat 4 de gittim bişi kalmamıştır şimdi dedim herşey vardı sadece biberon bulamadm ha bide biberon fırçası aldm
limoncicegimFO poyrazvearya bunlar alındı hepimiz güle güle kullanalım İnşaAllah Ana kucağı küvet küvet filesi müslin örtü ağız bezi mama önlüğü oyuncak cingirak
3babyannesy Zel2_ cinsiyetle alakası yok kuzum ana kucağını mama sandalyesi ve oyun halısını kacirdigina üzüldüm çünkü uzun zamandır araştırıyorum çok pahalilar 😏 bime gayet uygun ve çok kaliteli şekilde gelmiş renkleri ara renk keşke alsaydın kalmışsa aldır derim 😘
ballibocek poyrazvearya hahahah ben de mama sandalyesi, baby nest, biberon kurutma aparatı, cam rende, hışırtılı ilk kitap mı ne işte meyveli bişiy, bir de kedim için bez top aldım :)) muhtemelen yatak da bebeğe değil de kediye yarayacak :))