poyrazvearya Ana kucağı dökülmeyen çerezlik hışırtılı ilk kitabım 3 boyutlu kitap bebek arabasına ana kucağına takılabilen peluş oyuncak biberon yıkamak için bir zımpırtı vardı emzik aldım akşam eşim çoğuna bakıp yine bana gülecek sizler neler aldınız🫶🏻😂
Buket_dadas poyrazvearya maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah canım ya ben hala alamadım 😂ogluma bi bebek arabası alcam şükür fiyatlar ucmuş ya hangi marka ve ne kadar aldın hayırlı olsun bu arada
Papatyaa_01 poyrazvearya 2 müslin, 2 ağız mendili, birde silikon bebek önlüğü aldım :) kitaplara hiç girişmedim aslında çokda uygundu ama bilmiyorum alasım gelmedi :)
poyrazvearya Buket_dadas bebek arabasından bahsediyorssanız e bebekde baby plus galxy travel sistem aldım canım 4000e almıştım ben bu yazdıklarımı da bimden aldım 🤍
poyrazvearya BBuseY ay eşim aldıklarıma çok gülüyor akşam aldığım hikaye kitabını gösterip okuyacağım 3 boyutlu 4 sayafada bitiyor bakalım napıcak😂 dün emzik kutusunu gösterdim bana bakışını bir görsen erkek niye böyle 😂💕
BBuseY poyrazvearya kız benim eşimde öyle ama onlar bilmiyor ki onların çocukluğunda bunlar yoktu ki 😂😂bnde aldım hayvanlı bambi kitabı bakalım tepkisi ne olcak 😃😃😃napayım çok tatlıydı ki
Harikuya_Su Valla sabahtan gittim bende canım hava temizleyici anne yanı bebek yatağı aktivite halısı ve bez top aldım 😂 o kadar kalabalıktı ki ne kaptıysam aldım o an birde cam rende aldım xkdkdj
Zel2_ 3babyannesy ayy çok güzelmişler benim cinsiyet belli değil alamadım eşim bim personeli öyle baktım kaliteleri nasıl acaba
Eylulun_annesiii Nevresim takımı, biberon kurutucu ve temizleme fırçası, 4 hareketli kitap, 1 hışırtılı kitap, cam rende, küvet filesi, çerezlik ☺️
3babyannesy Zel2_ cinsiyetle alakası yok kuzum ana kucağını mama sandalyesi ve oyun halısını kacirdigina üzüldüm çünkü uzun zamandır araştırıyorum çok pahalilar 😏 bime gayet uygun ve çok kaliteli şekilde gelmiş renkleri ara renk keşke alsaydın kalmışsa aldır derim 😘
busra009 Ana kucağı mama önlüğü o zımbırtıdan bende aldım 😂 hışırtılı top cam rende başka bişey kalmamış zaten 3 tane bim gezdim
poyrazvearya busra009 ana kucağını ne zaman kurucaksınız canım benim kinde bir sıkıntı var sanki bi kısmı uymuyor büyük geliyor