BBuseY ozgeozcan o çocuk çerezliği bana en gereksiz olanı geldi ama 🤗 siz almışsınız güle güle kullanın
Htc3866 BBuseY kız öyle deme büyüyünce çok lazım oluyor içine istedigini koy çocuğu bebek arabasına bindir eline ver uğraşsın yesin bayag oyalıyor
Sevim2211 Acemianne8 yorgan maşrapa ve biberon temizleme fırçası aldım bir tane de zıbın aldım pamuklu yorgan falan güzel ebatıda büyük
Sevim2211 mervebeklevic yok ürün güzel ben aldım yumuşacık zaten yorgana nevresimde geçiriliyor çok polyester karışımı yok
Sevim2211 mervebeklevic pofuduk kısmı yumuşacık diye almıştım 😂 ama nevresimsiz zaten kullanılmayacağı için sıkıntı yok diye düşünüyorum
Ysmn3535 Acemianne8 ewt 9 da oradaydım nevresim takımı Müslim kundak lastikli çarşaf çıtçıtlı badi aldım 🤣
Baltopu2 BBuseY cam limon sıkacağı dediğin rende mi canım,bebiş ek gidaya geçince meyve püresi yapmak için ? Yoksa cam şeklinde limon sıkacağı mı ona göre gdcem
BBuseY Baltopu2 ikiside vardı canım bebek için olandan 2 tane vardı ben diğer limon 🍋 sıkacağım aldım eve.
Acemianne8 yenihamileyiz ben 14 haftalığım 🙈 tam cinsiyet belli bile değil ama dayanamıyorum indirim gördükçe buldukça alıyorum yoksa herkes gerçekten pahalı ne alırsan kâr oluyo insana
Htc3866 BBuseY kullanacak zamanı gelince gerekli okuyor zaten bunlar kuzum benim ikinci gebelik olunca şimdiden biliyorum hangisini kullandım hangisini kullanmadım 🌸
Htc3866 BBuseY kesinlikle başka hiçbir markete girmez oldum bende her alış veriş buradan yapıyorum anca gücümüz yetiyor 😄