durumom2022 Acemianne8 ben çıngıraklı top ilk etkinlik kitapları 3 boyutlu hikaye kitapları silikon önlük biberon kurutucu lastikli çarşaf aldım herşey gelmişti kapıştılar valla ihtiyacım olmadığı için ıvır zıvır aldım 😂
mervebeklevic Acemianne8 evet aldım bi sürü kitap, çıngırak,oyuncak, biberonnn kurutucusu, yastık, yorgan ve nevresim takımı😂
yenihamileyiz Acemianne8 ben almak istiyorum ama şuan 20 haftalığız erken diyolar sizce erken mi almalı mıyım?
BBuseY yenihamileyiz bizde 23 haftalığız böyle indirimde olunca kaçırmıyoruz canım 🤗🤗başlamak lazım bir yerden sonra pahalanıyor ve alıncak o kadar şey var ki bitmiyor
Acemianne8 yenihamileyiz ben 14 haftalığım 🙈 tam cinsiyet belli bile değil ama dayanamıyorum indirim gördükçe buldukça alıyorum yoksa herkes gerçekten pahalı ne alırsan kâr oluyo insana
Seydo54 yenihamileyiz al al ocak ayindan sonra nasil alacaz bacim, bende 20 haftaligim Rabbim nasip ederse sagsalim kavusalim evlatlarımıza o zman kullaniriz, piyasa yaniyor hersey ateş pahasi..
Esayser Biberon kurutcusu alan arklar ben görmedim ondan soruyorum üflemeli yada kurutuculu bi sistemi mi var nedir numarası
durumom2022 Esayser yoo keşke olsa bi numarası yok ayrı minik bir bulaşık sepeti gibi düşünebilirsin biberonu tutsun diye işte uzun uzun çubuklar var 😅
durumom2022 BBuseY hışırtılı kitap çok minik değil miydi ya bende onun için gitmiştim de içime sinmedi almadım
BBuseY durumom2022 evet canım çok küçük fakat hışırtılı olduğu için ister istemez dikkatlerini dağıtıyor bebeklerin
mervebeklevic ecem11 valla açmadım daha ama iyidir heralde ya polyester yazması kafamı karıştırdı bi tane teyze de terletir kızım bu niye aldın dedi kasada hic almadım daha bitane yorganı olsun teyze dedim😂😂
yenihamileyiz BBuseY alabildim bir şeyler ama en çok ana kucağını istemiştim o da kalmamış çok üzüldüm
ecem11 mervebeklevic inşallah güle güle kullanırsınız 🌸🤗 ben de bir tane yorganı olsun diye almak düşünmüştüm 🤗
Sevim2211 mervebeklevic yok ürün güzel ben aldım yumuşacık zaten yorgana nevresimde geçiriliyor çok polyester karışımı yok
BBuseY ozgeozcan o çocuk çerezliği bana en gereksiz olanı geldi ama 🤗 siz almışsınız güle güle kullanın
ParildayanYildiz Acemianne8 ilk defa gözüme kestirdiklerimi alabilmenin mutluluğunu yaşıyorum bugün🤭😂nevresim takımı, müslin örtü,biberon,silikon önlük ve biberon temizleme fırçasını aldım🤩
zty0206 Lenaaaa bende alayım dedim ama trend yolda mama sandalyesi sonra da normal masa sandalye oluyor da kararsız kaldım