Daffyy Esayser ana kucağı buraya 5-6 tane gelmişti bi tanesi duruyordu hatta keşke her yere çok gelse😊
OksijenliSu Ana kucağı, sihirli boyama kitabı ve hareketli kitap aldım. 😅 Ana kucağı şansıma bi tane gelmiş ve 08:58de kapıdaydım. Açılır açılmaz ben aldım. 😅
Binnur-cam Esmay biz daha bakamadikk insallah benim istediklerim bitmemistir 🤔 biterse hepsini trendyoldan siparis veririm valla banane 🤣
Binnur-cam Daffyy Ayy Allah korumuş 🤭 herkes kısmetinde olanı alıyo işte sağlıklı günlerde kullanalım 🤲
deryarslan00 Daffyy Bu da bizim hasılat 😅 diğer istwdiklerimi kaptırdım ama albüm ve kitaplar küçük geldi almadım 😂 ama müslin örtüsü çok güzel fiyatına göre korkmuştm ama ebatı falan baya iyi
Daffyy deryarslan00 kitaplar bana da küçük geldi ama yine de iki tane aldım bakalım birde müslin aldım ama çok iyi değil sanki 101 deki daha kaliteliydi keşke ordan daha çok alsaymışım😅
Binnur-cam Daffyy ayyy onada ayrı gıcık oluyorum getirmicekseniz yazmayın yani sanki isimiz gücümüz yokmus gibi kapılarda bekliyoruz sürünüyoruz 😋😋
1Mavimavi Bebekdelisi nemlendirme makinesi zatüreye mi çeviriyor bilmiyordum . Yıllardır kullanıyorum evimde hiç böyle bişey yaşamadık çok memnunuz Belki Nebülizatördür sizin kullandığınız Oda nemlendirme makinesi değildir
Bebekdelisi 1Mavimavi yok canım nemlendırme benım allerjıkmjs bebegım tabı teshıs koyulup yasak listesi çoktan kdr olduk ondan dedım
Daffyy Binnur-cam kesinlikle. Gidince elimiz boş çıkmayız diye düşünüyorlar çokta doğru düşünüyorlar ama enayi gibi hissediyor insan😊
Acemianne8 Bende eşimi gönderdim üşendim yatağımdan kalkmaya ana kucağı ve oyun parkı aldık ama ilk gittiği bim de kapmışlardı allahtan ikinci gittiğin de vardı rabbim herkese hayırlı sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin
Feyzanureti Sadece biberon kurutmalık , mama önlüğü ve biberon temizleme aparatını alabildim. Yemişler bimi 😂😂