Bebekdelisi Daffyy hersey uctu cnm tabı pahalı olur ama bımde kavga cıkmıs herseyden 2 tane gelmış alacaksan acele et eşim dedi
SebnemRasit Daffyy albüm için gittim bende çok kötü ya çok küçük 60 TL verilmez ya onun yerine ilk sözcüklerim kitabı aldım ya 😂
Bebekdelisi Daffyy ben çıkış yasak cnm ıkız ondan benımkı orda ama zaten 2 şey alcaktı müslin 2 tane ağız mendıl 2 tane😆
Esmay Binnur-cam 😀🍼aldim istediklerimi tesekkur ederim ürünler den hep birer tane gelmiş erken gidenler aldı aşırı kalabalıktı
Binnur-cam Esmay biz daha bakamadikk insallah benim istediklerim bitmemistir 🤔 biterse hepsini trendyoldan siparis veririm valla banane 🤣
Bebekdelisi Daffyy yaa benım aslında var bebegımden yedek almak ıstedım cok lazım oluyor e bbeek 75 tl
Daffyy SebnemRasit tek fotoğraf boyutunda birax daha büyük olması hoş olmazdı tabiki zevk meselesi ben albümü aldım kitap eğitici işleri babası alsın yoksa pahalı geliyor 😅
zamaneannesi80 ilydn ben geçenki geldiğinde almıştım kullanmadım ama sağlam gibi görünüyor 🙈 kız kardeşim daha önceki gelenlerden almıştı baya sağlam çıkmıştı
Esayser Oyun halısı ve ağız mendili aldım ana kucağıda istiyordum ama benden önce bir kişi vardı oda onu aldı bu işler nasip 😅 ama içim bi cız etmedi değil
Daffyy Esayser ana kucağı buraya 5-6 tane gelmişti bi tanesi duruyordu hatta keşke her yere çok gelse😊