Mlstr hesabımi incelersen dün de muaynle ile ilgili bı arkadaşa açıklama yaptım. Birincisi sizin için tehlikeli olan bı durumu doktorunuz yapmaz sizin engel olmanız size birsey kazandırmıyor. Ayrıca ; okuduğum çoğu sitede ya da kadın dogumcularin çatı muayenesi ile ilgili videolarında sürekli şunları duydum , yurt dışında zaten gebeliğin başında yapiliyor ki doğumun nasıl olacağı baştan belli olsun süreç nasıl devam edecek baştan belli olsun bı sorun olursa tabiki tekrarı yapılır vs vs . Doktorunuz uygun gördüğü sürece muayne istediği hafta edebilir. Örneğin ben 24. Haftadan beri sıkıntılar yaşıyorum Su fazlalığim vs vardı o dönem alttan muayne coooook kez oldum ebeler tarafından ama açılmam olmadi. 34. Haftaya gelene kadar ta ki - kasilmalarima dayanamayıp kaynar sular tuttum içine oturdum tahminimce açılmaya bu sebep oldu bende en cok- Doktorunuz istiyor ise yaptırın. Ayrıca acımıyor dersem yalan söylemiş olurum ama burda yazılanlar kadar ay dayanamadim işte ayağa kalkınca sızlıyodu denebilecek birşey yapılmıyor. Canınız yanar ama anlık bişi bu yani. Geçmiş olsun