Milos35 Kızlar 25+5 haftadyım 8 kilo aldım biraz fazla mı sankiiii😭 sizde nasıl durumlar? 51 kilo hamile kaldım 59 kiloyum
Esraa16 Milos35 35 haftalık 6 kilo aldım 1 aydır kilo almıyorum 🫣 özgürce ye boşver niye takıyorsun ki doğduktan sonra gidiyor bir şekilde ☺️
Tuana93 Vallha en son 18 haftada 600 qram almıştım,şok oldum🤕🤕102le kaldım ,102.600 çıktı.Şimdim19+3 olduk,tık yok hala.Bebekdede sorun yok,gayet güzel irellemiş.
Tusami Tuana93 bende 100 ile kaldım, demir hapına kadar kilo almadım sonra 1 kilo ile sabit gidiyorum 14+5 olduk, inşallah almam bende ya, 16 ya kadar bu kiloda sabit kalmak istiyorum
rizelipek Ben 25 haftalık hamileyim 3 kg aldım kendime kıyas yaparsam çok derdimm ama zaten zayıfken kalmışsınız şuanda da normal kilonuz benimle aynı kilodasınız bende 56 kg ile kaldım 59 kg şuan ve haftamıza baktığımızda bu haftadan sonra asıl kilo almalar başlıyor yani dikkat edin derim fazlası sizde kalabilir ama çokta takmayın şuanda iyisiniz dikkatli ilerleyin yeter
Sumeyye_topal Milos35 bende kilo almak isterim açıkçası 😂 bende 44 ile hamile kaldım 32 haftama 1 gün var ve 53 kiloyum ve bana az geliyor 🥴
_Deniz1 Sumeyye_topal ben 43 ile hamile kaldım 17 haftadayım 46 kilo oldum az kilo almak daha iyi bence boyum da1.62
minikturtam1 Milos35 35+6 7 kilo aldim. Bence cok fazla takilmamak lagzim. Herkesin bunyesi ve hamileligi farkli sonucta .
BBuseY Eldgrn maşallah canım nasıl alabildin ya ben o kadar yiyorum içiyorum 3 kilo ile kapattım 22 haftayı yarın tekrardan tartılacam bakalım yeni haftaya kaç kilo ile başladım .. 😀😀
Ela4810 Milos35 birazcık fazla almışsın kuzum, doktorum bana 32. Haftaya kadar ipleri sıkı tut dedi. 35+1 deyim 4 kilo aldım. Herhangi bir diyet yapmadım. Herşeyi yedim ama çok hareket ettim, yürüdüm. Sende 32. Haftana kadar dikkat et, çünkü 32 den sonra bebek çok hızlı kilo alıyor ve doğal olarak sende hızlı alıyorsun
Zehra_1 Bende 50 kiloyla hamile kaldım Şimdi 37+1 68 kiloyum 18 kilo almışım ama görünürde hiçbirşey yok sadece göbek çok az kalça o yüzden bence kiloya takılmamak lazım bünye ve vücut yapısıyla alakalı bence😊
gizemkarla Milos35 normal diyenleri dinleme sakın normal olan 9 12 arası bitirmek doktorun soyler zaten ben 35 haftadayım 9 kılo aldım
Eldgrn BBuseY ah canım anlamadım ki bende zaten 8. Haftaya kadar 3 kilo aldım sonra 13ve kadar sabit tuttum sonra nerdeyse her hafta 1 kilo aldım öyle öyle geldim bu kiloya