Hayal02 Kızlar ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 19unda .. ara ara sızı şeklinde kasık ağrım var onun dışında bir belirtim yok malesef düşünceleriniz neler ? Ne zaman test yapmalıyım ???
Aysel_krdg Hayal02 canım bende 22 sinde oldum bende de ara ara oluyor bence iğnenin etkisi sürüyor daha
Gul616161 Hayal02 bnmde iğne olalı 5.gün ara ara sızım oluyor. Hatta bugün merdiveni görmedim boşluğa adım attım birdrn ayağım yere sert vurdu kasığıma o an ağrı girdi 1 2 dk sonra geçti. Acaba tutunmaysmı çalışıyor diye düşünüyorum
Sahinzeynep Çatlama iğnesiyle monokoryonik ikizlerim oldu rabbime şükürler olsun 🙏🏼 böyle bir etkisi varmış tabi biraz da genetik ama etkili olma ihtimali var
Hayal02 Sahinzeynep evet doktor da bu ihtimalden bahsetti fakat sezaryanım 1 yılı doldurmadığı için tehlikeli olabilirmiş malesef 🥺
Ayezhanim Sahinzeynep çatlatma ignesinin kaçıncı günü beraberlik oldu canım birde kaç yumurtan vardı kaç CC idi çatlatma ignesinin kaç CC iken vurdunuz canım lütfen yalnis anlama aynı tedaviyi uyguladım da 🙈
Sahinzeynep Bfduam evet tek kesenin içinde biraz riskli oluyorlar Allah’ın izniyle doğacaklar inşallah