• Gebelik
  • Hamileliğini düşük değerlerde öğrenen var mı ?

Merhaba kızlar beklediğimiz bir gebelik vardı adetime iki gün kala sabırsızlanıp kan testi verdim ve beta 14.5 çıktı başına gelip değeri yükselen var mı acaba

Baharr_zn benimki 48 di . 10 gün sonra tekrar yaptığımda 1358 di . Çok hızlı yükselen bişey . 14 te düşük bir değer değil bence . Yarına 3 katı falan olabilir 🥰 hayırlı olsun bu arada

Baharr_zn
      Ben de 54 ile öğrendim canım şimdi 32+2 olduk sadece 2 günde bir kan verip takip etmek yorucu oluyor inşallah sağlıkla yükselir değerin🌸

TeoMom

TeoMom peki bunu nasıl hesaplıyorsunuz son adet tarihine göre bebek ayından çok geri kalmıyor mu ?

Baharr_zn ben 8 ile öğrendim simdi 17 haftalik olduk kaçla öğrendiğinin pek bir önemi yok önemli olan iyi artması

Ya teşekkür ederim ilk bebeğimi 1380 ile öğrenmiştim şimdi bana adetin yaklaştığı için artmışta olabilir dendi o yüzden hamilemiyim bilemedim yarın tekrar test yaptıracagım hayırlısı

Baharr_zn
          Yok canım ultrasona göre de tam haftasıyla uyumlu bebek en başından beri ama benim beta 2 günde 4 kat filan artıyordu belki ondandır ama geç döllenme sebebiyle son adet günü ile ultrason ölçümleri arasında fark olursa doktor adet tarihini güncelliyor

İlkinde 8 ile ögrendim çokta yavaş yükseldi bu 2.hamileligim 154 ile ögrendim 2 gün sonra 408 oldu

Baharr_zn ben 22yle öğrendim 15 haftalık olduk bile yükselir erken öğrenmişiz o kadar

Baharr_zn ben adete 4 gün kala 6 küsürle öğrendim beklenen adet günümde tekrar yaptım 380lerde çıktı

Baharr_zn benim de asetime 4 gun kala 14 cikmisti onemli olan degerin kac oldu degil 48 saatte en az %60 artis olmasi onemli