Armommy Bebiş hala dönmemiş. Sizce döner mi bu haftada? Eğer dönmez ise sezaryen yapalım dedi Dr. Normal diye planlıyorduk. Hayırlısı olsun tecrübelerinizi merak ediyorum? Sizin kaçıncı haftalarda dönüp kanala yerleşti ?
Banunyr Armommy Bizde 37 olduk hala ters bebiş😔 1.5 cm açılma vardı 3 gün önce şuan ne durumdayım bilmiyorum ama dönmediği sürece açıklığında bi anlamı yok tabi. Haftaya sezeryana gün verecek büyük ihtimal
seda2209 Armommy benim 26-27 haftalardan beri baş aşağı pozisyonda ama kanala girdi mi fikrim yok. Şuan 38+5 haftalığız
sadifealekova12 Armommy ben 33+2 iken doktordum baska doktora randevu aldirdi bana poposu asadaymis dedi baksinlar sezeryan icin gun versin ler die bugun gitik cok sukur ki bebegim donmus kafasi asagida normal olacak dedi dogumum zaten ilki normal di
Armommy minikoglummm doktorum üstüne basa basa sakın o hareketleri yapma dedi. Bebek emzikten düşebilir, ters bir şey olabilir. Bebeğin kendi görevi dönmek isterse döner dedi
Seda35 Armommy 35. Haftadayım benimki de ters doktor banada kesinlikle bisey yapma dedi ama donsun istiyorum ins hayirlisi ne ise o olsun sağlıkla kavuşalım
Armommy Banunyr sanırım baba da haftaya gün verecek zaten 39 u gelmeyelim döneme ise son hafta olsun dedi
Seda35 Armommy Beklemekten başka çare yok gibi devlet hastanesine gidiyorum bide nelerle karsilasicam bilmiyorum ikinci gebelik ilk normal bu nasıl olur bakalım
mercimekmi haftadayız bizimkide makat geliş duruyor dün biraz temizlik yaptım bugün kasık ağrısı yüzünden hiç yerimden kalkmadım adet sancısı gibi sancı geliyor ilk gebeliğim diye de anlayamıyorum yarın doktor randevumuz var bakalım ne olacak
Armommy mercimekmi ayy umarım dönmüştür. Benimde ilk bebiş anlayamıyorum sancım var mı yok mu. Nadiren kasılıyor gibi karnım o kadar