Duygu538 Guner25 bana çarşamba günü bebeğin kafası kanalda dedi o zaman doğum yakın mı oluyor acaba yaa 39+2 olduk artık🤦🏻♀️
Mucizemm41 Duygu538 ay eveet bizimkide girse keşke çok asada dedi doktor kanalın orda bekliyor dedi konuşuyorum da annecim diyorum gir neyi bekliyorsun yani 😅😅
asoplavix Evet normalmiş ama geçmeyen miktarı artan lekeler bence doktora haber edilmeli. Ben de 37+6da oldum kanamam olmadı hiç Şimdi 38+2yiz
Bernalya Esmaakdag 39+1 im herhafta kontrole gidiyorum 37.den beri her gidisimde alttan muayane ediyor kac cm acilmis diye
Bernalya Esmaakdag ilk muayenede cok acimadi ama 2.sinde bende kastim sanirim canim biraz yandi. Bugun yine kontrolum var insallah iyi gecer. 🙏
Humus Duygu538 banada 3 4 kere bakildi. Aciklik var mi diye. Kanama olmadi hic. Bnde dusunuyorum acaba catiyla aciklik muayenesi farkli seyler mindoye 🤷🏻♀️
Haticemustafa Mucizemm41 evet cnm bunye meselesi bende gebelik boyunca iliskiye devam etmistm benm ayiptir soylemesi ilk gecede bile kanamam olmamisti o yuzden simdide olmamasi normaldir yani 😊
Hlycmhr Kaçıncı haftada bakılıyor çatı muaneyesi Biz suan 35+4 haftalıgız ve doktor sezeryan dedi boyum1.42 riskli olur normal olması dedi ıkınma anında bebeğin sıkısma riski var dedi gelişimi önde bir bebekmiş baska doktorada gitmedim ve doktorumdan da cok memnunum ne yapsam bilmiyorum kafam cok karısık. Normal olmasını da istiyorum ama siz ne önerirsiniz?
Esmaakdag Hlycmhr ebe amcamın kızı oda oyle seyler demıstı boy yönunden olabılıyomus çatı darlığı falan