Yasemin1408 Luz ya acaba hamilemiyimki? Aklma suphe soktun kiz 🤣 hala deli gbi kasintim var. Sadece el ve ayakta
Luz Yasemin1408 hadi ya. Sağlık olsun umarım bu ay dileğine kavuşursun. Folik asit kullanmanı tavsiye ederim. Faydasını görürsün 🙏
Yasemin1408 Luz kullaniyorum ama bu ay olmucak . Aralik ayina kismet. Bu ay bi ilac kullanyrm onn icn olmucak
Tugbayasar07 Yasemin1408 canım uyuzdur o bende uyuzum çünkü anlıyorum seni doktorlar kurdeşen diyo ama uyuz hastalığı o kurdeşen değil
Luz Yasemin1408 bu arada merakımdan soruyorum isminin yanında 14 ü görünce sormak geldi içimden Bolu danmısın.
11mom01 Luz ben 38. Haftadayım ara ara ellerimde ve ayaklarımda benimde kaşıntı oluyor ama dökülme yaşamıyorum. Normal mi bu durum ?
Luz 11mom01 ilerleyen haftalarda kaşıntı normal değil. Karaciğer enzimlerinize baktırmanız lazım. Hamilelik kolestazı olabilir. Bazende progesteron hormonununun yüksek oluşundan kaynaklanabiliyor. Bence vakit kaybetmeden kan tahlili verin. Geçmiş olsun
melek_23 Bn 36 haftalik oldm yaklaşık 3 aydr tüm vücudum kaşınıyor önce el ayak sonra vücuduma komple alerji dyo doktor bilmiyorum ama kafayı yedrtiyo özellikle baharatlı yiyince yağlı tükenince başlıyor sanki bide çamaşır suyu kullannca hemen aziyo