Prenses34_annesi Suiii bizim hanım yüzünü kapattığı için nur cemaline hasret kaldım 😂 neyseki haftaya değil inşallah diğer hafta 10 Kasım görüş günümüz 🥰
ftmdyn22 Prenses34_annesi hiç sormayın yaa benimde bebeğim öyle 32 haftalık oldum hala yüzünü göremedim renkli ultrasonda ya arkası dönük yada eliyle yüzünü gizliyor 🙇🏻♀️
Minikannemm Fundayakut bulamamışsındır balım sen iyice araştır şok bim A101 gibi marketlerde bulunuyor bak bakalım bi 😂🥰
Fundayakut Minikannemm Kız gittim daha dün baktım benim şansıma bitiyor mu ne anlamadım 😅 bi yiyemedim
Minikannemm Fundayakut valla canım ne diyim bilemedim ama tuhaf baya ya ben de Muğla’nın Milas ilçesinde oturuyorum istemediğin kadar ayva var buralarda 😂😂😂
Burdem Prenses34_annesi ben ayvayı tüketiyorum ama mide yanmama çok iyi geliyor hafifletiyor diye yiyorum bunu bilmiyordum 😀
Prenses34_annesi Burdem meyve mide yanmasını hafifletiyor canım benim ben de çok etkisi oldu midem yandığı zaman meyve yiyince midemi hafifletiyor
usenmedimyaptimbirvelet Ayvayı sade yiyince boğuluyormuş hissine kapılıyorum😅 tuzlayıp limonlayıp çok daha güzel oluyor yeşil elmayada aynısını yapıyorum tavsiye ederim🌝
Kvsr98 Minikannemm ayy anılarım canlandı 8 ay öncesine kadar bende muğla milasta yaşıyordum. Taşınmak zorunda kaldık geri dönebilme şansım olsa dönerdim milasaa
Oznurcakir Prenses34_annesi ayva biraz sert olunca poşete koyiyorum sonra Ya yere yada duvara vurup yumuşatıyorum tadından geçilmez sulu sulu 🤰🥰😋😋
mimaranne06 Prenses34_annesi Ben normalde sevmem ama oğlumda limonlayıp yerdim hep.1 ay boyunca sürekli canım çekti.Rivayet bence ama oğlum beyaz tenli gamzeli doğdu😂
Muk02- Prenses34_annesi ilk gebe olduğumu öğrendiğimde yedim bende zamanıydı da tam sonra zamanı geçti bulabilseydik 9 ay boyunca yerdim 😬
Hamiss_ Minigim38 bende ilk hamileliğimde bolca yemiştim çenesinde ve yanaklarında gamzesi var kızımın