Sevilylmz60 şöyle bir yorumlara baktım da . Bu kadar da kendinizi düşünüp bencil olmayın kızlar. Ben sigara tiryakilerindendim ama bıraktım . Kendinden çok bebeğini düşünen bırakır. Ben yok savaştım yok ağladım yok sinirli oluyorum içmeyince ,başıma ağrılar giriyor kısımlarına pek inanmıyorum. Çünkü her şey sizde bitiyor . Bırakmak isteseydiniz bırakırdınız. Şu an bırakmak istemediğiniz için bırakmıyorsunuz. Her şey kendi düşünce yolunuzla olur. İlla kötü bir şeyler yaşamamak lazım bırakmak için. BAKIN SİZE BİR RÜYAMI ANLATAYIM. BU GEBE OLDUĞUMU ÖĞRENMEDEN 2 hafta önce GÖRDÜĞÜM BİR RÜYA VE BENİM BİR KAYBIMDA VARDI.. AMA O ZAMANDA BIRAKMIŞTIM . Neyse rüyamda bana söylenen sadece şuydu “sigara yüzündenn “ sigara yüzünden “ diye üç kere tekrarlandı . Yani içme içersen kaybedersin dendi. Valla sırf ilham olsun diye anlatıyorum yoksa anlatma taraftarı değildim. BENCİL OLMAYIN BEBEĞİNİZİ DÜŞÜNÜN . İçindeki 86 tane yabancı kimyasal olduğunu bir kimyager arkadaşım söylemişti. Kim bilir bebeğe hangisi zarar veriyor siz düşünün ve daha önünüzde kocaman 9 ay var … başımıza ne zaman ne geleceğini bilemeyiz kendinizi suçlamak istemiyorsanız bırakmanız en doğrusu. Bana kızmayın böyle hassas döneminizde bu şekilde yazıyorum ama gerçekleri göz ardı etmeyin . Sizden çok dünyaya gelecek olan o saf temiz canı düşünüyorum…