Emineiscen Bfduam Bfduam klomen kullandım 2 ay fakat kendiliğinden çatlamasını beklemişti 3 tane yumurta gelişimiyle ama çatlamadı o iki ay da bu kez gonal kullandım 1 yumurta gelişti onun üzerine çatlatma oldum bakalım 🤔 nasip
Sinem044 aybarsaybuke merhaba canım bende dün çatlatma iğnesi oldum.kalp durmasından kürtaj olmak zorunda kaldım mart ayında doktor böyle ilerliyorlar şimdi rabbim hayırlısıyla nasip etsin 🙏🐣
aybarsaybuke Sinem044 geçmiş olsun kuzu benimde iğne yarın bi aksilik cıkmazsa. Senin kaç mm olmus yumurtan. Desene beraber beklicez test gününü 😊
aybarsaybuke Emineiscen beklemek ayrı negatifi görmek ayrı zor aylardır negatif görüyorum bebek istediğimiz ay kimyasal geçirdim hala gözümün önünde o çift çizgiler. Eminim bi zamanı var canım Rabbim vericek o zamanda sabretmemiz lazım
Sinem044 aybarsaybuke onu söylemedi bende sormayı unuttum gösterdi gayet istediğim gibi dedi İnşaAlalh haberleşelim güzel haberler alalım 💜
Deletedmom_85 aybarsaybuke kızz bugün randevun vardı sanki şimdi post önüme çıkınca hatırladım seni. Ne yaptın gittin mi?😍