aybarsaybuke Kızlar kasım ayında çatlatma olacak kimler? Ben femera basladım ayın 24 ünde. Kasım 4 te çağırdı kontrole çatlama iğnesi için inşallaj güzel gelişirde olurum iğnemi dualarınızda benide dahil edin lütfen
Kvser aybarsaybuke bende adet söktürücü tarlusal kullanıyorum adet olduktan sonra doktoruma gidip klomene başlatacak çatlatma iğnesi verecek inşallah tutar canım
Gul616161 aybarsaybuke canım 10 ekimde adet oldum. 14 ekimde klomene başladım 23 ündede çatlatma iğnesi oldum. Bugün tkerar kontrole gittim her iki yumurtamında çtaladığını ve hamile kalma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi doktor. Sizde bana dua edin hepimizin istediği olsun🙏🙏
Pemberuya aybarsaybuke bende Pazartesi günü randevu aldım 1 düşük sonrası olmadı bebek ve iğne istemeyi düşünüyorum Artık. Verirse inşallah tabi
mrvsrcn aybarsaybuke ben geçen ay doktora gitmiştim uzun süreli bir kanama yaşamıştım kist gördü kanamayı kesmek için ilaç verdi duphaston ama kanama durmadı tekrar gittim doktora bir hafta sonra kistim geçmiş çünkü yumurtlama kistiymiş o arada yumurtlama olmuş dedi. En fazla iki hafta sonra tekrar adet olacaksın o zaman gel hormonlarına bakalım yumurtlama takibine başlayalım dedi fakat ben hala regl olmadım 15 gün oldu doktora gideli ki yumurtlama ondan önce olmuş. Olabilirsem inşallah kasımda ben de çatlatma deneyeceğim tekrar. şubat ve martta denemiştik tutmamıştı.
Deletedmom_85 Bende femaraya başlayacağım canım. 3 gün kaldı adetime adet olmayı bekliyorum. Ardından çatlatma iğnesi. İlk defa kullanıcam inşallah şifa olur ya☹️ sen daha önce kullandın mı Femara?
aybarsaybuke Deletedmom_85 yok canım ilk defa kullanıyorum. Geçen ay rahim filmi çektirdim. Bu ay ilaca başladık. Sen daha önceden kullandın mı?
Deletedmom_85 aybarsaybuke bende İlk defa kullanıcam. İnşallah şifa buluruz bizde ya. Adeti bekliyorum bu ayda yok canım sıkıldı gece gece. Şimdide bir an önce adet olmak istiyorum ilaca başlamak için😔 kaç zaman oldu hiç gebelik elde edebildin mi canım?
aybarsaybuke Deletedmom_85 7 ay oldu ilk aydan kimyasal geçirmiştim korunmayı bıraktım ama hadi hemen hamile kalayım kafasında değildim ilişkiye girerken bebek falan yoktu aklımda ama o pozitifi gördüm 2 günde bir artınca heh dedim hamileyim elim karnımda gezdim istemsiz falan sonra 3.testi vermeye gittiğimde 12 den 15 e cıkmıstı o zaman anladım kimyasal oldugunu dunya basıma yıkılmıs gibi oldum ve işte o günden sonra kafaya takmalarım basladı malesef cunku o kadarcık bir duygu bile o kadar muhteşemdi ki…
Deletedmom_85 aybarsaybuke yaa☹️ geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah. benimde 13 ay Oldu hatta 14 nerdeyse. Hiç gebelik elde edemedim, İnan bende çok merak ediyorum o hissi🥲
aybarsaybuke Deletedmom_85 teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda bu duyguyu yasarız. Yani kimyasalı böyleyse gerçeği nasıldır diye dusunmeden edemiyorum
Kuem Pazartesi akşamı iğne vuruldum, salı gününden değerlendirmeye başlamam gerekiyordu ancak biz salı akşamını değerlendiremedik dün akşamı değerlendirebildik. İğnenin ertesi akşamını değerlendiemediğimiz için açıkcası biraz moralim bozuldu
Emineiscen Bende perşembe oldum çatlatma iğnesini doktorum iğne olduğun gün perşembe cumartesi pazartesi ve çarşamba şeklinde ilişki istedi yaptık bekliyorum bakalım bat 7 Kasım o gün test yapacağım öncesinde yapma çünkü iğne yanlış sonuç verebilir erken yaparsan dedi hayırlısı olsun hepimiz için inşallah