Bzdmr Ilkbebe-34 Esila ve Lina eltimin kızlarının ismi hem maşallah çok güzeller hemde çok uysal akıllılar bilmiyorum isimden mi ama hem isimlerini hem kendilerini çok beğeniyorum hanım hanimciklar Allahım esirgesin 🤲🏻
iclal01 Yaseminbzkrt bende 4.haftadan önce öğrendim beklediğimiz bişey olduğu için erken öğrenebilmemiz çok normal size sürpriz oldu galiba bilinçsiz yapılmış anlaşılan 😅
momofprincess1221 zeynepmom34 ben asenayi coook seviyordum ilk kizima koyacaktim hikayesini okudum hem almanca hem türkce ayni yaziyor .kurtla adam iliskiye giriyo ve o kurtun adi asena yoksa ben ilk kizima koyacaktim .hikayeden dolayi sogudum😭😭😭😭 siz okudunuzmu google den . veya ben yaniliyormuyum ?
GizemKadirr Susamim kızımın ismini GÖKNİL koyduk biz mesela aslında var olan ama pek kullanilmayan bir isim 🤗 suan 2. Bebegimi bekliyoruz daha cok yeni ama erkek olursa onada AHLAS düşünüyorum
GizemKadirr Tubatgn kızımın ismi GÖKNİL 🌸🙏🏻 2. Hamileligim suan eğer oğlum olursa ona da AHLAS düşünüyorum kiz icin tekrar düşünmedim aslında ama BİLGE ismi hosuma gider oldu 😁🤗
Rebeka Susamim eymen, omer asaf, asil, uraz, poyraz artik gına geldi aybi isimleri ve ayni isim kombinasyonlarini duymaktan 😂
180720 Tubatgn benim bebiş erkek ve ismini Karan Alp koymaya karar verdik ama beğendiğim erkek isimleri Uraz, Barlas kız içinde Neva, Liya, Tomris, Umay daha çok vardı da bu kadar geldi aklıma 😂
Rabiaaaa nez10 benimde kızımın ismi Nisan 🥰 şimdi ikinci kızımız olacak inşallah ama henüz isim bulamadık
Binnur-cam 15 haftalığız doktorum %95 kız dedi 🤭 Kız olursa Ada ismini koymayı düşünüyoruz Ama Allah nasip ederde ilerde bi oğlum olursa Kartal ege istiyoruz Ben erkek cocuklarinda Yağız isminide cok seviyorum eşim koyu beşiktaşlı kartalı biraz oyuzden düşünüyoruz
Srfe Yaseminbzkrt benm 4 hafta bile olmamıştı siz düşünün 🥳☺️ Yani olabiliyor reglmw 8-9 gün falan vardı snırım doktorda erken yakalamışssın demişti hatta😄🧿
Ebru282014 Benimde ikizlerim var Elif ve Ertuğrul şimdi hamileyim kızım olacak inşAALLAH bende isim bulamadım bunlara uygun önerilerinize açığım 😊