Gozdepoyraz1112 Tubatgn Oglum var adi Poyraz Kizim olacak insallah adini DUA olacak allah nasip ederse 🥰
Hndnyrgk Mizginyvz size katılıyorum bende 5.haftamda öğrenmiştim erken test ile sonra kan testi daha sonra da ultrason da göründü ki biz bebeğimizi çok bekledik çünkü öncesinde bir bebeğimizi kaybetmiştik eşim tarafında ilk torun olacak inşallah bi başka sevinç oluyor insanda.. Ama siz üzülmeyin bazı insanlar değer görmediği için sevinçlerini paylaşan insanları yadırgayabiliyor 😏😉
Efsun1 rky2 siz öyle yapmayın efenim gidin çocuğunuza Ebubekir sıddık ismini koyun kimsenin modern isim sevdasını da eleştirmeyin.
Tugbakose-24 Oğlum var mustafa poyraz Şimdiki erkek olursa alptuğ yada göktuğ düşünüyrz Kız olursa Aymira yada kumru
Solmazmamedova Benim kızımın ismi Emily ♥️Emili diye seslenir.Şimdi 10haftalık hamileyim henüz cinsiyyetini bilmiyorum ve isim düşünmedik
Ilkbebe-34 21 haftalık hamileyim kızımız olucak inşallah💞 Bende daha karar vermiş değilim ama beğendiğim ve kararsız kaldığım isimler Berra, Hanzade, Esila, Ravza, İkra, Ahsen, Hüma, Lina
Bzdmr Ilkbebe-34 Esila ve Lina eltimin kızlarının ismi hem maşallah çok güzeller hemde çok uysal akıllılar bilmiyorum isimden mi ama hem isimlerini hem kendilerini çok beğeniyorum hanım hanimciklar Allahım esirgesin 🤲🏻
Selinufukbaby Tubatgn benim kızımın ismi karin mesela cennette kar meleği anlamnda duydunz mu bilmiyorum 🎀
AryaLavin Kızım 3 yaşında ismi Arya Lavin Şimdi 6 haftalık hamileyim kız olursa Mila Erkek olursa Sarp düşünüyorum.