Ayse1005 Kız olursa Beren Ela Minel Asya Umay Erkek olırsa babasının ismi Hakan Efe Yekta Bunları düşünüyoruz şuanlık
Susamim Yazılanlara genelde baktimda hep kullanılan isimler,yani biraz alışılmışın dışına çıkmak benim tarzım genelde,sikilmiyir musunuz ya?:) Herkesin kullandığını kendi çocuğunuza sürekli söyleyeceksiniz bana biraz tuhaf geliyor farkliliklar guzeldir (:
Hacerrrcakmak Elifderin34 Susamim evet bende bunu söyleyecektim bir süre sonra komik geliyor insana tercihleri eleştirmek gibi olmasın da ASEL DURU LİNA ASYA BUGLEM UMAY vs artık duydukça gülüyorum sanki seri üretimde etiketi basılıp yollanan ürün gibi geliyor sokakta her hangi bir kız çocuğuna Asel diye seslensen dönüp bakacak yani şaşma oranı bile kalmadı 😄😄😄😄
Susamim Susamim Hacerrrcakmak birde bir ömür aynı isimle cagrilcak düşünemiyorum :) hani biraz arastirilinca gerçekten çok farklı anlamı çok güzel duyulmamış isimler var sadece biraz emek :) bir arkadaş meva yazmis mesela harika daha bugün gördüm o ismi anlamında çok hoş kimsede duymadım bu yaşıma kadar ben özel olsin isterim mesela çocuğumun ismini,herkeste olanı değil tabi zevkler tartışılmaz da.
GizemKadirr Susamim kızımın ismini GÖKNİL koyduk biz mesela aslında var olan ama pek kullanilmayan bir isim 🤗 suan 2. Bebegimi bekliyoruz daha cok yeni ama erkek olursa onada AHLAS düşünüyorum
Rebeka Susamim eymen, omer asaf, asil, uraz, poyraz artik gına geldi aybi isimleri ve ayni isim kombinasyonlarini duymaktan 😂
Imu Eminesarica 37 +2 yiz ilk düşündüğümüz isim ASEL. Yanına mihra koyacaktık ama soyismimiz uzun olduğu için eziyet etmek istemedim çocuğuma. 😊 Asel de kararlıyız sağlıkla gelsin bal kızlarımız inşallah
Married19_Mommy23 Erkek💙 -Alpaslan -Yağız -Kutay -Timur -Ege -Buğra -Kerem Kız💕 -Ayza -Arven -Ayliz -Liya -Lena -Hüma -Aybüke -Açelya
Yaseminbzkrt Mizginyvz 4. Haftadan önce nasıl öğrendin de bugün 4. Haftanın sevincindesin acaba merak ettim
Anneadaylari34 Yaseminbzkrt 37+4 haftalik hanimefendi yani gebeligin sonuna yaklaşmis :) yanlış anladiniz galiba
dreampreee Yaseminbzkrt neden öğrenilemez mi? Ben de 4+2 öğrenmiştim neden hevesini kırdınız kadının😅
1busra_ Yaseminbzkrt bende 3 haftalık da öğrendim erken test diye bisey var sonuçta gösteriyor kendini ve zaten kanda da belli oluyor sadece ultrasonda belli olmuyor ben daha yeni gördüm mesela keseyi.
Mizginyvz Yaseminbzkrt Konuşma üslubunu önce düzelt taş devrinde yaşamıyoruz ben hamile olduğumu doktorumdan 2 haftamda öğrendim buraya kafadan salayarak bir hafta belirtmiyorum yani her anne adayı gibi bende heyecanlıyım bazılarımız çok erken öğrene biliyor?
dreampreee Ayy biz de 11. Haftadayız ❤️ Kız Eliz ada , Erkek Ayaz alp isimlerini beğendim ama hala kararsızız :)