Zln2152 Yek2121 aynen aynen öyle yap kuzu bende yayla çorbası sevmem gebeliğimden beridir onu sevmeye başladım ne alakaysa. 😂😂
ceyceyy3 Zln2152 şuan uygulamaya göre 7+1 oldum canımm ☺️ Dua et hep bende ediyorum yürekten isteyen herkese 🤲🥰
Mercimekin-annesi44 aylincengiz boş gebelikte belirtileriniz var mıydı mide bulantısı falan ben bugün keseyi gördüm ama bebeği göremedim haftaya tekrar gideceğim merak ettim
atlasinannesi_ Mercimekin-annesi44 yolk kesesi gözükürse boş gebelik değilmiş sanırım ben doktoruma sormadım ama çevremde duyduğum kadarını söylüyorum
Yek2121 Zln2152 öyle oluyormuş genelde 😀 dur kız yeşil mercimek çorbam bitsin bende yayla yapayım canım istedi 😅😅
Mercimekin-annesi44 1vehysm yaaa ilk defa duydum ikinci gebeliğim yoğun şekilde bulantılarım başladı keseyi gördüm bebek göremeyince istemsizce endişe ettim
Deletedmom2265 aylincengiz Embriyo olarak transfer esnasında videosu bile var 😂 şimdi koynumda sıpa 💕
kocisininprensesi aylincengiz ilk gebeliğimde 5 haftalık kese görüdük 7 haftalık tekrar kontrole gidip kalp sesini de duymuştuk. İkinci gebelikte de aynı şekilde şu an
[silindi] aylincengiz 6+4 de gördüm kalp atışını duydum bazıları 7 veya 8 de görüyor üzülme inşlh görürsün eminim
1vehysm Mercimekin-annesi44 benmde 3. Gebeliğim ilk defa böyle bişey oldu kese var bebek yok dedi doktor bende endişe için deyim valla..