1vehysm aylincengiz bende gittim kese var bebek yok dedi 3. Gebeliğim.. ayın 3.ne randevum var hayirlisi
Minikannemm aylincengiz 8+1 günlükken bebiş göründü canım benimde. Ben şuan 10+5 haftalığım benim doktorum 2 haftada bir kontrol günü veriyor sizin doktor randevularınız kaç günde veya kaç haftada bir oluyor
1vehysm Minikannemm bebek de bı sknti yoksa çok fazla ultrasona girmek doğru değil diye biliyorum.. İlk gebelik mi cnm.. ?
Minikannemm 1vehysm daha önceden bir gebelik geçirdim ama onun hiç kalp atışlarını duyamamıştık onu sayarsak 2. Gebelik canım çok şükür kalp atışını duyduk gelişimi de günü gününe uyuyor inşallah böyle devam eder sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım 🙏🙏🥰🥰
1vehysm Emanetimi_bekliyorum 5+3 dedi bı doktor kese var bebek yok dedi.. başka doktor 6 haftalık dedi kese var bebek yok.. Dua ediyorum ins benmde gözüksün bebeğim.. Boş gebelik yaşamak istemiyorum..
Zln2152 Yek2121 ay öyle yapma canım protein ağırlıklı beslenmen lazım ben ekmek yemem ama güzelce beslenirim yiyorum da herşeyden
prensesveannesiii aylincengiz 5 haftalıkken gitmiştim hastaneye keseyi gördüm 1 hafta sonra doktor çağırdı tekrar o zaman kalp atışını duydum çok şükür 30+3 haftalığız 🥰
Dmrcsnm aylincengiz bende 5. Haftada keseyi 6. Haftada bebeği ve kalp atışını duydum çok şükür suan 31+5 günlüğüz hep 1 hafta önde gitti ama
1erkekkannesiiii aylincengiz canım 7 haftayken kalbini duyduk bebeği gördük ama tabi bebek formunda cok detaylı şekilde ikili testte gördük. Üzülme canım Allah gönlüne göre versin inşallah bende kayıp yaşadım cok zor içini ferah tut insallah bebişini de görürsün 🫶🫶
Mucizem33 Aynen rabbim sağlıklı sihhatli bebek nasip etsin bende nokta gibi görüyorum insan 2 hafta sonra bebek.olarak gorebilecem
_e_b_r_u_ 3+3 beta 309 ile öğrendim 3+5 beta 600 idi 4+3 beta 2050 oldu aynı gün keseyi gördük (5+1 olduğunu düşünüyor doktorum) 31 ekimde de inşallah keseyi dolu görüp kalbini duymayı umut ediyoruz 🙏🏻🧿💙
ceyceyy3 Zln2152 benimde geçen hafta 5. haftamdı kese karnımdan çok net göründü dün bebeği gördü kalp atışıda başlamış dedi yani içini ferah tut olumlu düşün 🤲
Strawberry2022 aylincengiz ben dört veya beş haftalıkken keseyi gördüm hatta doktor bu kese demedi bile bak bebek bu dedi, sonra buradan öğrendim ki kese olduğunu😂 yalnız sekiz haftalık kadar nasıl boş olduğunu öğrenemediler ki nasıl oldu bu ilk baştan belli olmuyor mu