Ect97 2526 onu ben de yaptım 5 gündür mesaj falan gelmedi 10da alarm kurup kendim mhrs giriyorum öyle buluyorum
Ect97 Bebekliannee dün saat 10da başka doktorlar da açıktı ama her gün 1 gün daha ileriye tarih veriyor bakalım yarın da bakıcam eğer burda yazılan doktorlardan adı olan görürsem alcam devletten randevu yoksa sezer beye gidicem ya da ilke hanıma artık hangisi olursa
Bebekliannee Ect97 valla hep Erdinç yazıyor hiç başka doktor görmedim ben. Galiba bende bı saray devlete gidip bakicam nasıl diye sonra 13.haftada salihe başlarım artık
Ozgeet Edafmo Şeker yüklemesi için ısrarcı oluyor mu bende Salih beye gidiyordum ama sanırım değiştirecem Sezer beye gitmeyi düşünüyorum
Edafmo Ozgeet henüz benim haftam gelmedi ama abimin eşi de Sezer beye gitmişti, ısrar etmemiş yengeme
Elanurakgun20 Bebekliannee merhaba Dr Erdinç hakkında ne duydunuz söyler misin ondan randevu aldım ve açıkçası buranın doktorlarına hiç güvenmiyorum tedbirli gitmek istiyorum daha önce bı doktor yüzünden düşük yaşadım korkar oldum doktorlardan
Bebekliannee Elanurakgun20 googldan arattım ordaki doktor hekim sayfalarındaki yorumları okudum ve bu uygulama daki yazılanları. Kendim hiç gitmedim. Başınızdan böyle birşey geçmişse daha iyi bir Dr gidin bence. Yada bir kere deneyin nasıl Dr diye
2526 Kesinlikle tavsiye etmem bende kanamayla gittim hic birşey yok dedi ona guvenmeyip özele gittim yatıs yapıldı serum igne yapıldı düşük atlattım
Nesnur Optimedde seda bilir esmere git canim devlette testlerini yaptir sonucunu muaneye gittiginde getir yaninda hic bisey demiyor cok iyi biri guler yuzlu ben ona gidiyorum baska birine gitme valla
Deisy_60 Nesnur bende ona gidiyorum gerçekten muntazam bir şekilde ilgileniyo bikere muane ücreti cok geldiği için doktor değiştirmeye kalkıştım burnumdan geldi
Elanurakgun20 Bebekliannee ben de randevu almadan önce baktım Google’dan ama yorum vs bulamadım mecbur başka da randevu yok diye aldım dediğiniz gibi denerim memnun kalırsam giderim
Esrayldzz Optimed indirimli 257 lira. Ben Egemen Bey’e gidiyorum, memnunum tavsiye ederim. Egemen Bey, İrmet’teki İlke Hanım’ın eşi ve bence ilgili bir doktor. Devlet hastanesinden yaklaşık bir yıl önce özele geçti.