BeyzZaA iamnil123 erken gebelik testi alıpta 5 tllik teste gidip 30 tl verme sakın hiç bi halta yaramıyo
Pepito benimde 4 gün geçti eczaneden test aldım pozitif çıktı 2 gün sonra doktora gittim 6 haftalık dedi şuan 17+5 haftalığız 😁🤰👶
Mlkkkkkkk Ozha9179 herhangi bir belirti hissetmis miydiniz? Benim adet gecikti 1-2 gun ama en ufak bir hamilelik belirtim yok. Kasik agrisi ve goguste dolgunluk var ama o adet belirtisi de olabilir yani. Ayirt etmek cok zor:(
Ozha9179 Mlkkkkkkk canım vala benim adetime 15 gün kala kasık ağrısı çekmiştim. Hatta ne alaka daha çok var falan demiştim de gorumcem hamile olmayasin kız dedi o soktu aklıma 😊
silakabadayi Mlkkkkkkk Sağol canım hiç yoktu desem yeridir. Bugün 21 haftalık olduk karnım biraz şişmese ve tekmelerini hissetmesem yine kendime hamileyim demem Belirti falan hiç birşey yoktu yani 🤗
Buci Rumis reglime 9 gün kala idrar testitle öğrendim ben. 2 gün kala da kan verdim 387 çıkmıştı beta hcg
Mlkkkkkkk silakabadayi cok tesekkur ederim, demek ki adet olana kadar her an umut var:) Allah sana da saglikla buyutmeyi nasip etsin, MasAllah:)
Fuzey iamnil123 Ben adetimde bi gün önce yapdim testi pozitiv cikdi. Bide bende hep one atiyodu adetim, belkide ondan oyle oldu