iamnil123 Çok uzun oldu ama buda benim hikayem onu yazdım o geldi aklıma onu yazdım o geldi tutamadım knedimi Rabbim herkeze başta sana nasip etsin güzel kardeşim iltihap ola bilir aynı şeyler i bende yaşadım sonra test yapmaktan sıkılmış tım düzensizdi her ay 1 haftalık gecikmede test yapıdum bi kere 5 ay olmadım kist varmış meersem o kisten sonra testi kestim 8 ay falan test yapmadım olursam oluodum olmasam boşveriodum ve her ay iltihaptan gidiodum cok canım yanıodu cok cıkıodu iltahap cok ilaç kullanmıştım eşimede vermişlerdi ondan kaynaklanıyodur diye sonra düzensizlikten gittim düzene soktuk 4 ayda ordan gecdi 1sene 3 aylık evliydim en sonunda bebek olmuyo diye doktora gidecekken bi öncekinde 8 santim kist vardı yine gecikince hiç test yapmadım cnki tek çizgiyi grnce deliriyodum 3 bucuk hafta faln gckmşti bu seferde dedim heralde yine kist var 4 cm lik vardı bu seferde ilaç falan vermişti artık piskolojim bozulmuştu bnm yüzümden cocumuz olmu sanarken birden sordum dedimki 1 sene 3 aylık evliyim neden olmuyo bebeyim bi sorunmu var bende dedim sürekli kist iltihap cıkıodu dedim onlardan deyildir dedi ilk eşine bakıcaz dedi neyse ilk ona baktılar bn ondan yana rahattım sürekli hastaneye giden bn oldum için o temzdr diodum zaten bnm hastaneye gelme sebebimde oymuş cok küçük bir skntmz vardı ilaçla giderilebilecek bi sıkıntıydı ama ilaç 200 tl idi 3 paket vermişti 600 tl 1 hafta falan geçti bi türlü alamadık ilaçları sonra paray denkleştirdik akşam alıcaktık sipariş üzeri geliomuş eczaneye vermiştik gelmişti sonra birden içime mi doğdu ne dedimki bana 4 tl ver neden dedi sen ver dedim verdi hissediodum cnki midem başım bi acayiptim bnde zannediomki kullandığım kist ilaçları bni böle yapıo neyse dedimki 600 tl yiilaca vericeme bi test alimde 4 tl ye sonra alırız ilacı kendi kendime sölüom kimse bilmio sonra girdim odama testi yaptım diomki okadar yaptım hiçbirinde cıkmadı buda da cıkmıcak kayınanamlar falan vardı acele acele damlattım döndüm arkamı gidicem nasıl olsa cıkmıcak dememle şok olmam bir oldu esim şüpelendi arkamdan geldi kapıyı kitlemiştim oda ağlıyorum sanıyo sonra şoku atlatamadım 2 çizgi salisesinde cıkmıştı uzun süre şoku atlatamadım sonra başladım ağlamaya eşim iice delirdi bak kıroyorum falan dedi gittim acdım kapıyı noldu neden alıosun bişimi oldu dedi sarıldı bnde sarıldım salya sümük aglıom sonra noldu delirtmesene insanı dedi elinden tuttum testin başına götürdüm önce bi şok oldu sonra bana baktı sonra bidaha teste baktı başladı ağlamaya bana bakıo bişi dememi beklio hamileyim dedim orda koptu ipler hem gülüoz hem alıoz deliler gibi baya alaşıp gülüştükten sonra eşim bağırdı Allaaaaaaaah die susturmadım bidaha yaşamıcaktı istedini yaptı sese gelen kaynanam 😂😂😂 kapıya vurdu içeri aldık bakıo ikimizinde gözler yaşlı ama gülüyoz sonra onada testi gösterdik kolundan cekip oda cılık attı sarıldı falan işte ay ya özlemişim sabreden allah verio şuan 21 hafyalığız cok şükür 1 sene 7buçuk aylıkda evliyim