catandgirlmom pinklovermom benimde 2 buçuk ay oldu ve bende de aşırı şişkinlik var 6 aylık gibi değilde çıkmaya başlamış gibi karnım 😂 3 aydan itibaren başlıyormuş ama bende bir korktum hele bazı akşamlar gerçekten bi 4 aylık var gibi
2prensesannesiiii pinklovermom 9 haftalığım 6 7 haftaya kadar 3 aylık balon gibi şiştim sonra karnım çıktı tekrar belim kalınlaştı vücudumdaki farlılıkları fark ediyorum bi tane kot pantolonum bile bana olmuyor düğmeler kapanmıyor 🤦🏻♀️ Taytlarla idare ediyorum 😢
Mazra pinklovermom Aynı durumu ben de yaşadım. Aşırı şişkinlikten dolayı karnım büyük duruyordu. 4.Aydan sonra şişkinliğim gitti şimdi ise karnım büyümüyor gibi geliyor 33. Haftadayız
Fundaaaaa pinklovermom benimde 2 hamileliğim 25 haftalık oldu ama sanki yarın doğuma gideceğim 🥸 başında 1.5 ay sadece yattım ve progestan kullandım vs. Onlarında etkisi varmıdır diye düşünüyorum 🤔
sibellllllll pinklovermom yok o kadar olmaz da bı 10 kilosu var kendi adım için konuşayım bakalim nasıl vericez 😅
Kbramhmt İkinci üçüncü gebeliklerde karin kaslari gevşediği icin daha cabuk büyüyor ve çıkıyormuş bnde 3 gebeligim 8 haftalik ama 3 aylik gibi cikti biraz da kilom var ama karnim sert bellli yeri
Elaeyl pinklovermom benim de ilk öyleydi ama sonra duzeliyor merak etmeyin adet olamamanin şişliği oluyor galiba ilk zamanlar sonra normale geliyor