pinklovermom Yaa iyi akşamlar kızlar🕊️ 2. Hamileliğim ve 2. Ayım tam 9 haftalık ama karnım sanki 6 aylıkmış gibi psikolojim bozuldu çok zayıfta değilim yani kiloluyumda göbek böyle değildi utanıyorum vallaha. Varmı benim gibi olan?
Iremdemr pinklovermom 15 haftalık olduk ama karnım 8 aylık gibi gerçekten aynı sorunu yaşıyorum özellikle akşamları çok çıkıyor
sibellllllll pinklovermom akşamları dediğin gibi bı bakıyorum 6 aylık gibi sabah kalkıyorum bişey yok hep gaz oluyor bunun önüne nasıl gecicez acaba
Meryem_79 Bende öyleyim 9 haftaligim ve mide bulantısı yok ve göbüş 6 aylık gibi büyük ihtimalle gaz ve hasta olmadığımız için
pinklovermom Meryem_79 ya tamam kiloluyum ama korktum yalnız değilmişim😪 Utanıyorum resmen biri sorsa güler nasıl 2 aylık diye😂 Yarın kontrol var doktora sorucam gaz giderici vs varsa isteyim şimdiden böyle olursak biz 6. Aydan sonra ne olucaz🫢🫢
pinklovermom Hazalaskin Çok afedersiniz ama gazlıyım felaket🫢😂😂😂 Yürürken bile pırt pırt ama inmiyor yani hayret
pinklovermom sibellllllll Yani dümdüz dersem yalan olur ama böylede önden gitmiyor korkum gerçekten şiştiğinde neler olur acaba. Siz hiç sordunuz mu doktora acaba yarın sorucam inşallah belki bi gaz damlası varsa ben yürüyen bomba gibi gezerim hahshsjs😂😂
sibellllllll pinklovermom yok sormadım valla ama ben çok yemek yiyorum akşamları kendimi tutamıyorum galba ondan davul gibi oluyorum 😅 tutsam kendimi ama olmuyor
pinklovermom sibellllllll Ama yemezsem de mide bulantısından ölüyorum. Dikkat ediyim kilo almayayım diyorumda bence ben bu 2. Hamilelikte 200 kiloyu bulucam😂
Aysehsdmr pinklovermom benn 2 Hamileleigim aynı durumdayım ilki sezeryandi belkide ondandır diyorum bilemedim 🤗 şimdi 3 aylık olduk ama
Cansu_27 pinklovermom canım o sizin kendi göbeğiniz bebek daha ufacık o kadar çıkmasının imkanı yok. 😂
sibellllllll pinklovermom yok o kadar olmaz da bı 10 kilosu var kendi adım için konuşayım bakalim nasıl vericez 😅
elifcicek_07 3 aylığız benimde karnım çok büyük 7 aylık gibiyiz benim hoşuma gidiyor ilk gebeliğim ben çok zayıfım :)
pinklovermom elifcicek_07 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin🙏🏻 Lakin zayıf olunca sadece göbiş güzel gelir tabi bizim gibi toparlaklara pek iyi gelmiyor😂😂