Assdf Meltemtml Mart başı benim de doğumum 21 haftalığım benim de bitti sayılır sadece dolabı beşiği vs kaldı
Assdf Meltemtml yani evet biraz da parayla ilgili ben çalıştığımı direk oraya yatırıyorum benek arabasını falan aldı eşimde büyük eşyaları da o alacak kasımda indirim oluyorya
Aylin355 Meltemtml Göz kararı alıyorum ben şuan 3 tane tulum aldım 2 kundak havlu bi 5li takım vs beğendiklerimi alıyorum internetten, 30dan sonra alışverişe çıkıp alıcam listeyle
Hilal3425 25+4 deyiz şuan hemen hemen her şeyi aldım 32. Haftadan sonra izne çıkacağım maaş olmayacak doğal olarak o güne kadar herşeyi tamamlamam lazım indirimleri takip edip stok yapıyorum
Mommm03 Meltemtml marta doğum yapicm kızımaoda yapmıştım ama büyüyen beşiği satip yavrulu ytk alicm beşik alip kiyft alicam ama ne zmn belli degil şuanda kdr 6 parça kiyft aldım 🤗 bundan sonra baslarim almaya
Milosee Meltemtml 27+4 ben bile baslayamadim daha 😂😂😂ecele etmen guzum beni de strese sokman heyecanlandirmayin beni😂😂
adennlilith1 Meltemtml valla bende bilmiyordum aldık ama mağazadaki kadına sora sora hala düşünüyorum az mı çok mu eksik mi