gozgozanne Burcuuuuu canım 32. Haftaya kadar çalışman gerekiyor ve öncesinde de en az 90 gün sigortan olması lazım diye biliyorum ama tam iskurla girme şartını bilmiyorum
beyzaumayy Eylulmom_ öncesinde hiç rapor almış mıydın ikinci ödeme rapor bittikten kaç gün sonra yattı
Eylulmom_ gozgozanne asgari ücret yükselince tutar da yükseldi canım 4250 de kalsaydı o tutarda birşey yatacaktı
Eylulmom_ beyzaumayy sadece 32 haftamda çalışamaz raporu aldım o kadar canım sonra 2 kısım olacak şekilde yattı param son tutar iznim bittikten 15 gün sonra yattı
beyzaumayy Eylulmom_ ayy kusura bakma kuzum böyle soruyorum ama merak ediyorum benimde şubatta Allah kısmet ederse doğum ilk taksit doğumdan sonra yatıyor galiba ikincide doğum sonrası 8 hafta bitince PTT den mi aldın
Eylulmom_ beyzaumayy olur mu öyle şey canım hiç problem değil . evet canım o şekilde oldu ilk yarısını doğum yaptığımda sonra ki yarsını da 8 haftam da olunca
beyzaumayy Eylulmom_ izin bitti peki şimdi hemen işe başladın mı ücretsiz izin yada raporda alınabiliyormuş galiba