Hilaynur minigimherseyim Rapunzelinanasi ya muz ve süt aşırı bence anneye kg aldırıyp bebeğe degl 😂😂😂
Afraaaa sedamom00 neyden kaynaklı bilmiyorum ama oğlum 2 hafta önden gidiyo kilo konusunda. Ben canımın çektiği ne varsa yedim açıkçası hiç dikkat etmedim sağlıksız vs diye. Bunun etkisi var mı bilmiyorum. Kaşarlı tost ozellkle çok yedim kahvaltıda. Başlarda bulantım vardı tatlı yiyemiyodum bulantı geçince tatlıyı çok yemeye başladım ozellkle sütlü tatlılar.
sedamom00 Afraaaa BNde tatlı şeyler yiyemiyorum ya hamilelikte canım istemiyor ama ekşiyi çok seviyorum
SutlacimiYedimmiBen sedamom00 boy kilo genetik oluyor canım ya kimisi yer dusuk kiloda dogurur kimisi yemez iri doğurur
Canankk sedamom00 pilav genel olarak yemeyin bence,özellikle yeşil mercimek yemeği, baklagillerin besledıgını bılıyorum. Şeker probleminiz yoksa Tahin pekmez mutlaka tuketın. Et ve yumurta da cok onemlı. Bunları duzenlı tukettgnz zaman emın olun cok ıyı besleniyorlar. Makarna ve pılav cocukları beslemedıgı gibi sızın vucudunuz ıcın de bu surecte cok ıyı degıl.
Ebru-EY Doktor bana ne yersen ye genetik dedi. Kimisi 9 ay kusuyor hiç bişey yiyemiyor bebek 4 kilo doğuyor, kimisi her şeye çol dikkat ediyor ama bebek 2,5 kilo doğuyor dedi. Yapacağın çok bişey yok zorlama kendini dedi.
TeoMom Sirkelimon Sanırım benim de öyle olacak 20 kilo aldım şimdiden 32 bitti herhalde doğuma kadar 10 kilo daha alırım en fazla 3 kilo doğar🙈 doğumdan sonra kilolar gitti mi peki
Minigim38 sedamom00 benim görümcem sütlaç yemiş sürekli 3700 gr 52 cm doğum yapmış bende yedim ama 2890 gr 49 cm doğdu 2 gün önce