Fnd92 Vera001 Allahım sağlıkla büyütün inşallah ne kadar içim Ferahladı Allah razı olsun 🥰🥹🥹🤲🏻 yarın sezeryana gireceğim nasipse sabah 8de çok korkuyorum ama okuyunca bi rahatlama geldi inşallah bende böyle güzel hikayeler paylaşırım 👶🥰
Vera001 Fnd92 amin inşallah sizde sağsağlim alın miniğinizi kucağınıza benden daha güzel doğum nasip olsun, bol bol yürüyüş yapın kahve için ve sıvı tüketin gaz problemi de olursa sedyeye asılarak kendinizi yormadan gazınızı çıkarmaya çalışın 🫶🏻
Fnd92 Vera001 aminnn inşallah bilgilendirme için çok teşekkürler gerçekten çok yararlı olacak inşallah 🥰🤲🏻🤲🏻
Ozenm Vera001 Öncelikle tebrik ederim bebeğini saglıkla büyüt👼🏼🙏🏻🥳 bende yarın sezeryan olacagım ve daha önce hiç ameliyat olmadım korkuyorum odaya cıkıp anestezinin etkisi geçince kimisi cok agrım oldu diyor kimisi ağrım olmadı diyor doktorun eliyle mi alakalı birazda acaba
Zuhalsebu Ozenm ağrınız tabiki oluyor ama öyle aman aman bir ağrı asla yok hiç endişelenmeyin başınız ağrısı nasılsa o da o kadar zaten ağrı kesici yapılıyor düzenli olarak
Vera001 Ozenm çok teşekkür ederim sende sağsağlim beneğinle kavuş inşallah 🥰 Anestezinin etkisi azalttıktan sonra contramal ağrı kesici serum takılıyor o çok iyi geliyor şiddetli ağrı olunca tekrar ağrı kesici isteme hakkınız var benim ağrım hafif olduğu için istemedim ☺️
Hndnyrgk Ozenm sanırım acı eşiği ve stres ile alakalı inşallah sizinde hiç ağrı sızınız olmaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻sağsalim sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi 🌼🌼
Aytenani Merhabalar güzel anneler sıze bır şey sorabılır mıyım? Benim 3. Gebelıgım ılk ıkısı normal doğum kendı ıstegımle sezaryen olabılıyor muyuz?
Deletedmom2265 Vera001 Sağlığı el veriyorsa kesinlikle aynı fikirdeyim lakin psikolojik olarak loğusalık hamilelikten doğumdan falan zor benim nezdimde o yüzden herkes aynı şekilde anlatamıyor 🤱🏻
Vera001 Deletedmom2265 evet tabiki her insan da bir olmuyor ben hala lohusayım arada banada gelip gidiyorlar 😅🥰
Syd321 Vera001 Merhaba öncelikle hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim. ☺️ Bebeğiniz kaç kg doğduğu için sezaryene aldılar sizi ?
Gamzeeee16 Vera001 gözlerim dolu dolu okudum maşallah çok güzel bir doğum olmuş canım ♥️ Rabbim bizlerede en hayırlı şekilde nasip etsin 🤰🤰