Cananscs Eşim evlenmeden önce oğlum olursa toprak koycam demisn benimde hoşuma gitti şuan oglusumuzi bekliyoruz toprak koycam inş eğer beğenmeseydim dini ve deişik bir isim araştırırdım çünkü ismi bile bizden soruluyor mesela kızımın adı deişik ve hz. Havvanin ilk kızının adıymış çokta güzel insanın dili alışınca iklimya 💗ve toprak 💙
Ayyyseeeeeee Purple kuran da sad suresinde geçiyor anlamı : 1. Saf, halis, ka-rışımsız. 2. İyi yürekli, temiz kimse. 3. Kur'anî ıstılahta, Allah'a halis olarak yönelip ihlaslılıkta ileri bir dereceye varmış kul Anlamına geliyor
Efuli53 Purple bızmde oglumz olcak ben tek ve net bı isim koymak istiyorum üniseks isim kesinlikle düşünmüyorm kişiliği cok etkiliyor zaman da kötü malum 😂 ben said veya esat ismini tuttum şimdilik.
Purple 3cocukannesi19 bnimkide erkk olursa bn koyaym ismini dyordu ama ben dyorum benim begenmedigim ismi koymam dye
RabiaGlck Bizde isim konusunda cok kararsız kaldık. Baybars yada Göktürk diyoruz şimdilik bakalım daha güzel isim bulamazsak yüksek ihtimalle göktürk koyacaz 🌸 Göktürk Gölcük♥️