yagmur089 Kizlar cinsiyetiniz nedir nezmn ogrendiniz ve hissettiginiz ciktimi hani anne hisseder derler ya dogrumuddur sizce
yagmur089 kahvesever__ allah bagislasin saglikla kucagina al inşallah erkekler cok gec gosteriyor baya benim oglumda 21 haftalikken ogrenmistim bunda bakalim ne zmn ogrencem
yagmur089 Zeynepaydin20 kizlar erken gostiryor baya benim cok cevremde bu haftalarda ogrnediker hep bende kiz hissediyorhm baklim ne cikcak oglumda oglan oldugunu hissetmistim
Aysehsdmr Zeynepaydin20 merhaba size kesin mi kız ddi bende 12 haftaligim bugün doktorum kız tahmininde bulundu🤗
Bebeto1 Merakla bekliyorum öğrenene kadar sorcam galiba daha çok var bakalım sizce ne tahminleri alalım
Zeynepaydin20 yagmur089 hayırlısı olsun inşallah canım umarım sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🥰🥰
yagmur089 sudehalasi ne gzl inşallah bende erken ogrenirim ya saglikli olsunlarda kiz erkek farketmez bazilari 9 ay ogrenemiyor ya saglikla kucagina al inşallah canim
nursomyurek yagmur089 ben bir şey hissedemiyorum sadece gönlüm kızdan yana olması. Ama dün doktorum erkek dedi🥹❤️