selvi8900 Rabbim gönlünüzden ne geçiyorsa hayırlısiyla hayırlı haberler alırsin bı hamiş duası daha aldın canimmm😊♥️
Umay255 Susamcik01 Ah kuzum ağlattın beni dilerim Rabbimden sağlıcakla kucağına almakta nasip olur 😭😭
Cyln2424 Susamcik01 benim sonucummuş gibi sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🥹❤️🤲🏻
Hazal706 Susamcik01 Çı Susamcik01 Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım çok sevindim
Mhande Susamcik01 Yaaa hayırlı olsun askm çok mutlu oldum sağ salim kucağına al insaAllah🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️🧿🧿
Evraa Susamcik01 Susamcik01 adet tarihimden 1 gün önce yapmıştm aynen böyleydi. Adet günümde hasta olmadm ve ertesi gün tekrar yaptm koyulaşmştı. Bence gebelik var 🥰
nuurrceren Susamcik01 görünüyor gibi😍 Rabbim hakkınızda ennn hayırlısını, ennn güzelini versin bacımmm🤭🤲🏼
Susamcik01 Umay255 amin inşallah ne diyeceğimi inanın bilmiyorum Allah binlerce kez razı olsun isteyene de yaşattın ❤️🤍
Mhande Susamcik01 bana da dua edermisin bende istiyorum 1 düşük yaptım kürtaj oldum Eylül ayında sonra 1 det gördüm denedim simdi adet tarihime 10 gün var çok istiyorum lütfen hamilesin duan kabul olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️