Tinasu Minii cakım bnde o haftada korkmuştum hatta benimki 2 gün çok hareketsizdi sağlık ocağına gidip kalp sesini duyunca rahatlamıştım bunu doktoruma söyleyincede poziston değiştiriyo bazen senin hissedemiceğin bolgelerde oluyo çok normal korkma demişti bence sen bi yemeğini ye sonra al çikolatanı falan otur bi film izle aç sesinide sesede tepki veriyolar o haftalarda kendinide bebeğinide huzursuzlandırma bozma moralini bebeğin ordadır merak etme 🙂
Gamzeerdgn Baby905 ben 29 haftalıgım benim oğlum normalde çok hareketlı olmasına rağmen bazen gün ıcınde hıc hıssetmıyorum sizin haftalarınızda 1 gün hıc hıssetmedım daha iki üç gün evvel yıne hıssetmedım hareketlerı çok değişken oluyor bebeklerde bır gün var bır gun yok bır gun çok bır gun az sizin haftanızda çok çok normal
Boncukveannsi Kızlarr çok teşekkür ederim merak etmişsiniz gittim hastaneye, grip olduğum için bebekte etkilenmiş ve oynamıyormuş hemen serum yedim biraz kendime geldim çok sağolun tekrardan bebekte iyimiş şükür 🥰🥰🥰🌸
Ece61 Noldu acaba sonuç gitti mi hastaneye merak ettim ben de yazıları okuyunca bende 24+2 im ama maşallah baya iyi hissediyorum kızımı bende merak ettim bak şimdi noldu acaba
Xbilinmez Boncukveannsi kendini yorduysan normaldir canim. Uyuyordur. Bu aylardaki bebek çoğunlukla uyur
Reyhosunannisi Boncukveannsi benimde başıma geldi aynı 25. Haftamda o gün çok yoruldum fark iş yaptım en son bir gece öncesi hissetmiştim ertesi gün hiç hissetmedim eşim kalk acile gidelim gitsek de doktor yoktur ultrasona bakmıyorlar dedim kalktım kendimi salladım çikolata yedim çok şey denedim yine ses çıkmadı gece 23 de baktım ufak bir kıpırtı hissedince eşimle rahat uyumuştuk sizde telaş yapmayın çikolata yiyin 1 saat bekleyin yan tarafınıza uzanın derinden hissedince kıpırtı olacaktır
Elsanur Üzülme canım benimki hiç oynamıyor Ultrasonda doktor neler yapıyor hareket etsin diye çok uykucu bebeğin dediler bana hangi doktora gittiysem 😅
sinoli Boncukveannsi Benimde dün aynı şekilde oldu sizin anlattığınız gibi, Bugün de bütün gün oynamadı akşama doğru hareketlendi. Yavaş yavaş yerleri de daralıyor, uyku halinde de oluyor. İyiymiş okuduğuma göre panik yapmayın hemen ☺️🌸