Bebegim_gulay Bhr74_74 merhabalar benimde 34+5 kasıklarımda bı iki kez bıçak saplanır gibi ağrı hissettim yavaştan başlıyor sanırım bize de 22 Kasım sezeryan tarihi verdi hadi hakkımızda hayırlısı olsun 🙏
Bhr74_74 Bebegim_gulay Kasık ağrıları bir haftadır bendede var özelliklede geceleri sanırım gündüz fazla yoruldugumdan kaynaklı diye düşünüyorum inşalhh aksi bi durum yoktur cumartesi kontrolüm var bunları sorucam doktoruma şu sebebdendir diye bilgi vermem doğru olmaz ikinci gebeliğim ilki daha rahattı kesinlikle inşalhh hepimiz için hayırlısı olur bebişler sağlıkla gelsin🤲🏻🤗
Btlkzl3 trakyalikizce 39+6 hala gelmedi galiba yeri çok rahat normal doğum istediğim için bekliyoruz bakalım 🥰
trakyalikizce Btlkzl3 ben de böyle olacağım hatta diyorum 42ye kadar gelmezse nasıl bekleyeceğiim🙄🙄🤭 sağlıklı olsunlar da hayırlı zamanda gelsinler sağ salim🙏🏻🤍
Arven-Umut trakyalikizce ben 39 u göremeyeceğim 🤣 37 ye kadar tutmaya çalışıyorum minikleri bu yüzden yaklaşık 2 haftadır sürekli yatış pozisyonumdayım son 25 gün 🙈
Anneannem sukrannn94 panik atağım var aşırı korkuyorum Doktorum sezeryan uygun gördü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bebegim_gulay Bhr74_74 dün gece kasık ağrım arttı şuan adet olackmisim gibi bacaklarım inceden cekiliyor ve acayip tatlı yeme isteği geldi , inşallah doğum belirtisi değildir bir anda bunlar oldu , ayy şuan hiç hazır değilim 😆
Bhr74_74 Bebegim_gulay ayy daha erken gelmesin kuzu bunlar bendede var ama ara ara geliyo diğer kızımda böle degildi bilmiyorum yaa aklımda deli sorular heycan desen ilk öğrendiğim günden beri aşırı var asla zamn geçmiyo sağlıkla gelsin inşalhh hepsi🥰🥰
Teslimeesma Baharoz doktora gittim açıklığa baktı , nst ye girdim bişey yok dedi doktor eve gönderdi sancın suyun geldiğinde gel dedi
Baharoz Teslimeesma bnde telefonda konustum durumu anlattim aynisini soyledi banada sancin ve suyun gelirse gel dedi bnde dun 2den beri bekliyorum . Bi degisiklik yok 😂🤗
Teslimeesma Baharoz şuan belim ağrımaya başladı ve kasıklarıma doğru ılık ılık sancı vuruyor gibi uzanıyorum geçmiyor inşallah doğum sancısıdir 🤣