Eminasmom trakyalikizce Bizimde 14 günümüz var daha ve benim oğlum da gelmek bilmiyor artık gelsin sağ Salim istiyorum çünkü be gücüm ne kuvvetim nede sabrım kalmadı çok yorucu geçiyor artık nefes alamamak en büyük sorun 😑😑😑
trakyalikizce Eminasmom o kadar iyi anlıyorum ki sizi 😔 çok şükür iki üç haftadır biraz aşağı indi nefes sorunum azaldı ancak yatmakta çok zorlanıyorum ben de çok ittiriyor beni bir de bel ağrısı dayanılmıyor artık iyice penguen oldum🙄
Niloyumben Kedilitazeanne1 bende genelde böyle beyaz sümüksü akıntı oluyor da bunu nişandan nasıl ayırt edicem ki kafam karıştı 🫤
Kedilitazeanne1 Niloyumben internette mideniz bulanmazsa nişan rengini atan kişiler var. Beyazımsı böyle akıntı gibj değil de sümüksü parlak oluyor
Teslimeesma Blossoomm bir iki damla pembemsi leke geldi kana benzer ama pembe renkte 🤗 herkesin farklıymış kiminin kahverengi kiminin sumuksu pembe akıntı gibi oluyormus
sukrannn94 Anneannem Benim 40+1 bebek kanala girmemiş , girmiş olsa suni sancı ile doğumu başlatacaktı . Sizin kanala girmiş bebeği neden sezeryan ile alacak ?
Anneannem sukrannn94 panik atağım var aşırı korkuyorum Doktorum sezeryan uygun gördü hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Kedilitazeanne1 trakyalikizce işte 1 hafta oldu nerdeyse nişan geleli ama ortada fol yok yumurta yok 😂🤦
trakyalikizce Ozsvm bu şey değil mi ya aynı benn😂🤭 35ten beri nst giriyorum ama hiiiçbir şey yok ne gelen var ne giden🤭
Blossoomm Kedilitazeanne1 teşekkğrler o zaman bende henüz o şekilde bişey gelmedi 😅 inşAllah yanımda birisi olur sancılarım başladığımda amin🤲🏻 Rabbim hepimize kolay rahat doğum nasip etsin