Daffyy İki gün önce kontrolüm vardı özel boy söyledi hatta üç gün öncesinde de devlete gitmiştim o da söyledi😊
Stoppedstar MeralMine doktor şey dedi bana, tam olarak da doğru sonucu vermiyor, kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ama mesela şimdi bakalım 42 cm çıkıyor halbuki maksimum 40 olabilir falan dedi. Ondan heralde pek söylemiyorlar artık.
hilalhanim Seyma0323 ciddi olamazsın hahah 😂😂 gelişmiş bunların gözleri daha yatmadan kilo boy görüyolar demek aynı babaannem hahaha
Mavidunyamm cansualisa kız bende özel + devlet takipliydim randevu bulana kadar canım çıkıyordu gidince de kalp atışıni bile dinletmiyordu ultrason kağıdından umudumu zaten kesmiştim 😂
hilalhanim Seyma0323 Doğurana kadar cinsiyetinden boyuna kilosuna kadar söylediler doğurdum dedikleriyle alakası yok hala onlr bilmez diyorlar 😂
hilalhanim Seyma0323 Doğurana kadar cinsiyetinden boyuna kilosuna kadar söylediler doğurdum dedikleriyle alakası yok hala onlr bilmez diyorlar 😂
SebnemRasit Minik_annee yerim 5 cm skdkckc benimki kaç oldu ya of bu hafta ısrarla sorayım bari olmazsa buraya atarım bi bilgi veren olur inşallah 😞😏
SebnemRasit cansualisa yani boyunu söylemekle ne eksisi ne artısı oluyo acaba yani sinir ediyorlar insanı.
1prenses2prensanne Seyma0323 dün gittim benim bebekler ikiz normal de ikiz deyince söylemene gerek yok biz tabiki burdan görüyoruz dedi bende bu kez söylemedim alt üst duran bebeği göremedi kalkabilirsin dediğinde diğer bebeğe bakmadiniz dedim aa ikiz mi neden soylemedin dedi bende bir kaç defa söyledim söyleme dediler dedim adam şaştı kaldı cvp veremedi😂
KumsAlyaa cansualisa Bana ne boy ne kilo söylemiyorlar ultrason kağıdındanda anlamıyorum yazmıyor ki devlet sıkıntı
1prenses2prensanne Seyma0323 evet bende çıktığımda eşime aynı şeyi söyledim güldük bide kendi ağzıyla hızlı geçtim yoksa görürdüm demesi yok mu şaştım kaldım