cansualisa Kızlar bu fl yazan mı boyu neymiş bacak boyunu ölçüyorlarmış ne alakaysa🤣🤣 7 ile mi çarpıyorduk bilgisi olan bacikolar
MeralMine cansualisa artık söylemiyorlar canım ben özeldeyim sadecw kilo , büyüme hızı falan söylwniyor.Hatta ben bir kez sordum kendi dedi artık dikkate almadıklarını
Beyhanertekin cansualisa ](https://) canim benim fl yazan yerde 7.04 cm yazıyor bende mi 7yle carpicam
cansualisa Seyma0323 devlete gittim normalde özele gidiyorum 🤣🤣 Bnm doktorumu da tanıyormuş çok selam söyle vs dedi stajerrr delirtti beni diyor şeker testin geçmiş yok hanfendi diyorum 24 28 arası snra bu tatlı bayan geldi op doktor dedi ne oluyor hocam dedim geçmiş diyor geçmedi pazartesiye kadar yapılabilir testim dedim baktı evet neden geçmiş diyorsun dedi kafa çapını bile ölçemedi kendi devam etti kadın🤣 valla denk geldim
Seyma0323 cansualisa Bende bu yüzden hep özele gidiyorum🤭 bir kere devlette gittim beni korkuttular daha tövbe.. sadece kendi doktoruma gidiyorun
SebnemRasit cansualisa yani boyunu söylemekle ne eksisi ne artısı oluyo acaba yani sinir ediyorlar insanı.
hilalhanim Seyma0323 ciddi olamazsın hahah 😂😂 gelişmiş bunların gözleri daha yatmadan kilo boy görüyolar demek aynı babaannem hahaha
1prenses2prensanne Seyma0323 dün gittim benim bebekler ikiz normal de ikiz deyince söylemene gerek yok biz tabiki burdan görüyoruz dedi bende bu kez söylemedim alt üst duran bebeği göremedi kalkabilirsin dediğinde diğer bebeğe bakmadiniz dedim aa ikiz mi neden soylemedin dedi bende bir kaç defa söyledim söyleme dediler dedim adam şaştı kaldı cvp veremedi😂
Stoppedstar MeralMine doktor şey dedi bana, tam olarak da doğru sonucu vermiyor, kaçıncı haftaydı hatırlamıyorum ama mesela şimdi bakalım 42 cm çıkıyor halbuki maksimum 40 olabilir falan dedi. Ondan heralde pek söylemiyorlar artık.