Elcnerdgn Fts sonta taktılar ama ben uyusukken takmışlar 4-5saat sonra narkozun etkisi geçince hemşire sontayı çıkarıyor benim korkulu rüyamdı sonta çıkarken acır diye ama hiç acımıyormuş ben hayret ettm 🤭🤭
Elcnerdgn GamzeGleInan bende de weenin var lansinohla aynı sayılır ama birebir uç cıkarmıyor ben mi göremedim faydasını bilmiyorum
Elcnerdgn Dua valla ben cok memnun kaldım 2.ye hamile kalsam yine ona güvenerek giderim Cumartesi günü kontrole çağırdı beni bakalım ☺️
Dua Elcnerdgn Cumartesi benim de var kontrolümm 👍🏽🎉 inşallah ben de senin gibi güzel atlatırım sevindim senin adına korkmuştun ama bak güzel oldu sonuç ☺️
Esen Elcnerdgn bende eşineyim öyleyse hastaneden çıkmadan evim 4 .kat nasıl çıkcam diye düşünüyorum belki onda da faydası olur. Peki sezaryan sonrası ağrı durumun nasildi o agriyo tarif edebilirmisin en çok ondan ürküyorum
Elcnerdgn Esen canım ağrın olmuyor açıkcası ama eğer gazını cıkarmazsan o gaz içerde dolaşıp sende karnında sancı yapar sadece gaz sancısı. Ama ameliyat yerinde bi ağrı bi sızlama olmuyor valla millet ne kadar abartıyormuş dedim
Denizimibekliyoruz Elcnerdgn korseyi Doğumdan hemen sonra mı taktınız? Bi kaç kişiden daha duymuştum ama kararsız kaldım bende. Dikiş yerlerine zarar verir mi diye? Bende spinal olcam haftaya.
Elcnerdgn Denizimibekliyoruz uyuşukluğum gectikten sonra hemsireler temizlemeye geldi beni o esnada direk korse istediler bide hasta bezi takıyorlar dikiş yerleri acımıyor canım aksine korse takmadığında daha rahatsız hissedersin kendini. Valla korseyi ilk gündem beri takıyorum sıkıntısız canım bide kan gidiyor alt bölgenden korse daha rahat akmasına yardımcı oluyor icin temizlendikce rahat etceksn
Brlgry Elcnerdgn çok cesaret verici bir paylaşım olmuş Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun paşanın darısı bizlerin başına 😚🙋🏼♀️🙋🏼♀️🙏
Elcnerdgn Brlgry amin insallah spinal sezeryan olucaksanız korkmayın sakın ben ameliyattan gülerek çıktım 😂😂
Sakaryali54 Elcnerdgn allah anali babali buyutsun uzun omurler versin ins Darisi da bize nasip olsun ins en zamani geldiginde.bisey sorucam hemsire alttan kanaamanz olsn dye elini sokup iicnizi temizledi mi ??? Yani cati muayenesi yapar gbi??kanama olmaynca ebe elini sokup temizliyomusda.vala bu durum bni cok tedirgnn etti de size de boyle bsey yaptilr mi
Seyma18 Elcnerdgn Gözünüz aydın 😊 Sağlıcakla büyütürsunuz inşallah 😇 hangi korseyi kullanıyorsunuz acaba ?
Mehtapkz Elcnerdgn yaaa cok guzel anlatmissin canim bende sezeryan olicam ve benimde endiselerim vardi sonda takmadilarmi acaba yada taktilarda hissetmedinmi beni ameliyat degilde sonda olayi kotkutuyor anlamsizca Allah anali babali buyutsun bebeginizi darisi bize insallah
merveberil Benimde cok korkularim vardi bu konuyla ilgili Allah razi olsun cok rahatladim 💕 benimde onumuzdeki hafta insallah dogumum epidural olucam ama dusunmekten bi acaip oldum artik 😀 Allah hayirla saglikla buyutmek nasip etsin evladinizi.
Mugesen Elcnerdgn Allah analı babalı büyütsün darısı hepimizin başına inşallah... çok sevindim çok mutlu oldum 🙏💓👶
babyboy1 Gözünüz aydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin ☺️❤️ Darısı bizlere olsun inşAllah 😬