Nazendehanim Annesininportakali53 ay doğurdun sandım erken değil mi diyorum 😅 bebiş doğdu butonu annelerin urettigi bir kavram sanıyordum sayende öğrendim uygulamaya ozelmis 😂
mor_menekse Sevim2211 amin cümlemize inşallah 🤲.doktor doğum şekliyle ilgili bişey söyledi mi bana net bişey söylemedi daha.bas aşağı dönmüş ama bilmiyorum degisir mi
uraz_ve_annesi- snmhsnn aynen o özleniyor zaten doğumdan sonra karnımın boş ve sönük olmasına bir süre alışamadım elim sürekli karnıma gidiyordu alışkanlıktan 😊 çoook güzel bir duygu inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu anlatılmaz yaşanır çünkü, 🥰
Sevim2211 mor_menekse şuan için normal görünüyor dedi ama Allah korusun bi tansiyon yüksekliği v.b durumla karşılaşırsak sezeryanda yapabiliriz dedi pazartesi tekrar kontrol var bakalım ne diyecek
Ballkusum_33 Annesininportakali53 basabilirsiniz canım ben 30 haftalık oldum bu gün ama 20. Haftalarda hafta hafta atlamıştim butona da basmıştım happy kidse yönlendiriyor birde yanlış alarm mı ne öyle birşey geliyor basıyorsun geri devam 😁😁
Emine2121 Bizimde son 32 gün kaldı cumaya kontrolümüz var bakalım ne zaman gelecek zaman hiç geçmiyor sanki bir an önce gelsin istiyorum 🥰
Tuba0701m Annesininportakali53 ben korkuyorum sancıdan normal dogumdan bilmiyorum cnım inşallah hepımız pırt dıye dogururuz😂😂😂