Maviss35 hafsa2020 çekmedim valla en son işte suyumu patlattı 4 saat sancı cektim sonra doğurdum aslında suyumu patlattılar ya açılmam gene çok hızlı ilerledi ben korkuyorum ıkınamiyordum ondan doğuramadım 😅
BurcuakirGlec Maviss35 allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallah 🙏🏽 Darısı başımıza dikiş olayına girmediğinegöre acı hissetmedin 😂ama ben merak ediyorum 🙏🏽 Dikiş atılırken n’aptın epidural da olmadın uyusturuyolarmı
Maviss35 BurcuakirGlec evet canım uyuşturuyorlar dikişim var baya. Oda ilk doğumun normal dedi kaç tane diye sordum söylemedi valla 😅 kız kesi attığında da hissetmedim dikişte de hissetmedim hiçbi şekilde
Aysenurozbay Maviss35 canm bende normal istyodm ilk oglumda ama cat darlgndan meburen sezeryan oldm smd ikinciye hamileym
Maviss35 Aysenurozbay gözün aydın canım oh miss iki tane evlat rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
arbustoo şurada pozitif normal doğum hikayelerine o kadar ihtiyaç varki vallahi bravo bir kadın olarak gurur duydum hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin allah tebrik ederim
Eymenikoo Maviss35 Ayyy ne güzel anlatmışsınız ben de normal doğumu çok isteyip acayip korkanlardanım 😊 Yüreğime su serpildi bi anda ...Darısı başımıza💞
Maviss35 BirglKaytanSolmaz aynen canım aynıydık valla birden geliyorlar hiç beklenmedik anda dikkat et 😅
Safiyekaraarslan Maviss35 ah ne güzel doğurmuşsun bide benimkini dinle😬allah analı babalı büyütsün yavrunuzdan hiç ayırmasın Allah❤️