Silaali16 13+4 haftalık hamileyim. Doktora gittiğimde bilgim olmadan ikili tarama testi yaptı ve düşük ihtimalle de olsa down sendromu olabilir dedi sizin de yorumlarınızı merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Btlklnc Silaali16 size sormadan mı yaptı. Bu istege baglı olan bır sey ama 😕 ben yaptırmadım mesela smdi bu risk sizi üzmüş olabilir
Melisssssss Silaali16 haberlerde bile çıktı %100 d mişlet doğduğunda birşey çıkmamış rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah canım üzülüp stres yapma 2 hafta sonra bende gidicem
Silaali16 Btlklnc evet maalesef bilgim olmadan yapıldı ister istemez insan üzülüyor. Ne gelirse allahtan tabi ama işte böyle duyunca garip oluyor
Melisssssss Silaali16 canını sıkma ne yüksek ihtimallerde çıkıyor ama doğduklarında sapasağlam oluyorlar Allah’ın izniyle sağlıklı olsun inşallah
Damlanek Silaali16 kan tahlili ne çıktı nasıl bilgi vermeden söylemedi mi şimdi tarama için kan vericeksiniz vs diye
Silaali16 Damlanek sadece olabilir dedi net bişey denmedi tahlil sonuçlarımı bile aydınlatarak cevabını alamadım daha önceki kontrollerimde bir sıkıntı yok denmişti ama son gidişimde az ihtimalde olsa bunu söyledi
Btlklnc Silaali16 kalbinizi ferah tutun canım sadece riski belirliyor bu test tanı konmuyor . İçiniz rahat olsun
Silaali16 Melisssssss içimiz çok şükür rahat ama tavsiyem ikili tarama testine girmeyin. İster istemez insanın canını sıkıyorlar
Silaali16 Btlklnc çok teşekkür ederim Mavi25 inanın bu konuda hiç bilgi verilmedi yalnızca düşük bir ihtimalde olsa risk var dendi
Mavi25 Silaali16 içinizi ferah tutun o sadece bi ihtimal herkese de öyle diyebilirler inşallah rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder yavrularımızı 🙏🏻
Elifdemir2134 Silaali16 benden de istediler ama ben yaptırmadım ne gelirse başımın üstünde yeri var dedim rabbim kulun taşıyamayacağı yükü omuzlarına bindirmez ben bir cana kıyamayacağım için ne gerek var teste dedim doktor da e tabi aldırmayacaksanız gerek yok dedi ne kadar da basit söylemişti kurban olduğum Allah herşeyin farkında görüyor ne gelirse ondan gelsin çok şükür cuma günü sezeryan olacam dualarda beni de unutmayın siz de sağ salim kucağınıza alın inşallah kötü düşünmeyin Allah var gam yok❤️🤗
Silaali16 Elifdemir2134 Allah yardımcınız olsun sağ Salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Melisssssss Elifdemir2134 ya bnde ne olursa olsun tabiki aldırmayı düşünmüyorum rabbim ne karar kıldıysa inşallah sağlıklı güzel haberlerle alırız kucağımıza bende yaptırmayayım mı şimdi bu ikili testte başka ne çıkıyor ilaç vb bi şekilde çıkan rahatsızlığın tedavi vb yok mu
haticeks Doktorunuzla görüşün o raporu isteyin , ki raporu size vermek zorunda belirli bir oran vardır ona göre yorum yapmıştır ama raporda da yazar ne ne değildir diye