Betulxxx aynısı benim başıma geldi 5 sene olmadı şimdi oğlum 2 yaşında 17 haftalık hamileyim

Seherrrr2121 ben ☺️ Oğlum 5 aylıkken 1,5 aylık hamile olduğumu öğrendim . Oğlum şu an 14 aylık , 10 güne de kızımı kucağıma alacağım inşallah

Bebem 9 aylık bende 3,5 aylık hamileyim ne olacak ne edecek napcam bilmiyorum tek bildiğim vicdan azabı şuan

Seherrrr2121 bebeğim 7 aylık bende 8 haftalık gebeyim sezaryen oldum doktor hiç risk falan demedi sanki ilk gebeliğim gibi karşıladı ve dikiş yerim iyileşmiş bunu söyledi 2 yıl dedikleri en fazla ve yaşla da alakası var

Yani düşünüyorum düşünüyorum büyük bebeğimin en koşturmalı bana ihtiyacı olacağı parklarda gezdireceğim bıkmadan gün boyunca konulup onun sorularını cevaplayacağım daha bunun gibi birsürü şeyi paylaşacağım zaman hop bana ihtiyacı olacak başka bir evlat

Şimdi yapmasaydın korunsaydın o zaman diyecekler çıkacak
Tüm doğum kontrol yöntemleriyle korunuyordum hap prez…f spiral hariç rabbım nasip etti kısmeti varmış

Seherrrr2121 Bebeğim 6 aylık olmak üzereydi hamile kaldım. Bebeğimin göğsümü ısrarla reddetmesinden şüphelenip test yaptım pozitif çıktı. Şuan 12 haftalık hamileyim 🤦🏻‍♀️

Benimde supriz bir gebelik oldu oğlum 2 yaşında 13 haftalik gebeyim sevinemedim bile vicdan yapıyorum daha o ilgiye ihtiyac duyarken 2.gelince ilgi boluncek diye sizde böylemi düşünüyorsunuz bilmiyorum çok zor nasılsın olacak 🥺

Seherrrr2121 kızım 6 aylıkken kaldım şuan o 11 aylık ben 21 haftalık hamileyim Allah yardımcımız olsun bizimde bizim durumumuzda olanlarında 🤲

Seherrrr2121 ben canım bebeğim 3 ayliken hamile kalmışım oğlum 1 yaşında olunca doğum yapacam 🥺🌸

Bebeto1 herkes aynı düşünüyor bende aynen öyle düşünüyordum haksızlık yapıldığını ama korunuyorduk ve ben bi sürü spor diyet tatil hoplayıp zıplamaya rağmen bizimle kalmış vardır Rabbimin bi bildiği diyorum 🤲 teselli oluyor 🤷‍♀️

Seherrrr2121 ben😁 4 aylıktı hamile kaldım yani köyde ev üstüne olmama rağmen eh işte şimdi evim ayrı merkezdeyim onlarda büyüdüler şükür biri 9 diğeri 8 yaşında maşallah 🥰 ve iyiki diyrm hep çok güzel oluyor sonradan🌼

haticeks bunlar hariç başka hangi yöntem var ki ? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlama hesap sormak haddim değil

Ben 🥹 oğlum 13 aylık ben 2 aylık hamileyim çok üzülüyorum oğluma sanki onun çocukluğunu elinden alıyormuş gibi hissediyorum sevgisi bölünmemesi gerekiyor gibi hala emziriyorum ama kesmem lazım çok kötü oluyorum

Hazalaskin ay benım bıldığım yok o yüzde 5 korumama ıhtımalı içine girmeyi başarmışız 😂 hala yeni yeni sindiriyorum hamile olduğumu

haticeks anlayamadım canım gerçekten 😂 hap , spiral, prezervatif,iğne yöntemini kullanmıyosan gebe kalmak yanlışlıkla olmuş olmuyor 😬 sen bu yöntemlerin hepsini mi kullanıp hamile kaldın çocukla uğraşmaktan kafam gitti anlayamıyorum 😂

haticeks Benimde korktuğum bişey o yüzden ayrıntılı soruyorum ki allah korusun başıma gelmesin diye

Hazalaskin ben hap prezervatif iğneyle hamile kalmayı başarmışım sayısız alkol diyetler yeşil çaylar hoplamalar zıplamazlar şehir şehir araba seyahatleri saç boyamalar hamilelikte yapılmaması gereken herbirşeyi fazlasıyla yapmışım 😂😂😂 bu hafta spirale gitcektim normalde ikili teste gittim 😂😂😂😂