Ays8 Doga12345 Bir süre sabit oturunca kaşık ve alt kısımda çok ağırlaşma oluyor bende de, yürüyemiyorum bile. Ama 5 dk sürmüyor, dediginiz gibi hareketli hale gelince, yürüyünce geçiyor hemen Sebebi ne acaba
girl_boy_annesi ilknurcetinn-01 bu son rahat hareketli zamanları 35. Haftadan sonra hareketleri kısıtlanıyor 😅
cd2808 egeninincisii ben de 30+2 deyim karın sertleşmesine yalancı sancı mi demeliyoz bilmiyorum ama özellikle ayağa kalkınca karnım çok sertlesiyo sizin de öyle mi? Gerçi benim erken doğum riski var sürekli yatıyorum da…..
HeyMommy 2626 Normal istiyorum ben ama tabi özeller en ufak şeyde sezeryana alıyolar hemen. Daha doğum şekli belli değil. Korku derken aslında korkmuyorum ama değişik duygular hissediyorum. Durup dururken ağlıyorum ağlarken gülüyorum doğum anı aklıma geliyo falan 😂
HeyMommy 2626 Birde dün belimden kasıklarıma bi sancı girdi. Normalde kasıklarıma girerdi hep karnım taş gibi olurdu ikisi aynı anda olmazdı. Aha dedim asıl yalancı sancı bu galiba Nefesimi kesti bi ann 😂 düzenli olmadığı için korkmadım sadece leke varmı siye sürekli lavaboya gittim. Bi süre sonra geçti 🤷🏻♀️
HeyMommy ilknurcetinn-01 Magnezyumu ihmal etme. Doktor bana istiyosan vitaminlerine ara verebilirsin dedi içmekten bıktığımı ve midemi yaktığını söylemiştim. Kalsiyumu iki üç günde bi içiyorum magnezyumu bırakmadım
ilknurcetinn-01 HeyMommy kullanıyorum ya benim değerlerim hep sınırda olduğu için ilk öğrendiğim andan beri kullanıyorum bende mide yanması falan olmadı çok şükür hiç ama sadece uyurken kramplar oluyor zorlanıyorum artık sanirim
Gnl35 egeninincisii mesela günde kaç ķere kasiliyor. 32+1 olduk bugün 2 3 gündür bazen saatte 4 5 kere oluyor. Kontrolüm var bugün ama merak ediyorum.
Ezonunannesi16 Gnl35 ay bende yeni 32. haftama girdim yalancı sancılarim var genital bölgemde aşırı bı ağrı var nst ye girdim dün ama bı sorun yok dedi doktor ama nasıl dayanicam bilmiyorum yerimden kalkıp da kızımın hazırlığını yapamıyorum
HeyMommy ilknurcetinn-01 Olmasın zaten mide yanmasıda değil o değişik illet bişey kursağına alev topu atmışlar gibi ölüm gibi bişey ama kimse ölmüyo😂😂