Portakalcicegi Meresss selam canım nasılsın bugün pazartesi bir gelişme yada değişme var mı iyisinizdir İnsallah
Meresss Portakalcicegi yarın doğum dendi ama şimdide gelişme varsa bekleyelim dendi ultrason girmeyi bekliyorum
Fatime07 Meresss nasılsın canımm durumun nasıl yarın doğum olacak mı baktılar mı bebeklere inşallah güzel haberler verirsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Fatime07 Portakalcicegi Meresss doguma giriyorum diye post açmıştı canım en son inşallah iyidir güzel haberler verir bizlere 🙏🏻🙏🏻
Fatime07 Portakalcicegi benım de aklımda baktım ama daha bir şey yazmamış umarım her şey yolundadır 🤲🏻🤲🏻
nez10 Qnl bende😭😭😭 hep yatmak zorundayım dikişliyim 10haftadır sadece yemek tuvalet Dr için çıkıyorum dısarı 24ü bulduk ama
Qnl nez10 29 olduk biz bugün cnm çok şükür 🙏 inşallah önce 40 sonra 32. Haftayı bi görebilirim hayırlısıyla sende güzel haftalar götürdün
nez10 Qnl ben yılbasına kdar hazır edicem valizimi 30haftalık olacaklar 3cuma okunacak zaten önümüzdeki ay sonu çantamı hazır etmeyi düşünüyorjm
Qnl nez10 inşallah cnm bende pijama almıştım güya büyük beden aldım 2 gün çnce.bi giydim göbeğimi sıktı tekrar aldım 😂😂 cumartesi görümcem hastane çıkışına bakıcam ben evden çıkamıyorum maalesef :(
nez10 Qnl bende cıkamıyorum asko dikişliyim normalde l beden cok rahat oluyor ama karnım yarım dünya😂 2xl aldım rahat oldu suanda