Portakalcicegi Meresss yaaaa 🙏🙏 ayy inan kendim gidiyorum gibi heyecanlandım yaa, İnşallah İnşallahh sağ salim gelinn Rabbim kolaylıklar nasip eylesinnn kacıncı haftadan beri konusuyoruz bugünleride görecekmişiz🥰🙏🤲🤲 toparladılar mı biraz??
Qnl Meresss ay maşallah 🙏 kurtarmışsın çok şükür 32 ye kadar durursa 32 de alıcam diyor benim ki :( henüz 28 haftadayım ben ama ;(((
Meresss Portakalcicegi Portakalcicegi ammiiinn inşallah Canım inanırmısın meraktan çatlıyorum cuma bakcax dediler şöle 1800 -1600 deseler sevinicem
Meresss Qnl canım hiç kafana takma dışarda yaşam şansıda çok yüksek bebeklerin benimkiler nerdesyse dırmak ğzere gibi gelişimleri yoksa 36 ya kadar gitcemi düşünüyodum 33+ 1 iz ama 30 ve 31 uyumluyuz rabbim korusun bütün evlatlarımızı
Portakalcicegi Meresss ay hadi İnşallah yaa belki ciğerleri gelişmiş olur küveze bile girmezler girseler bile kontrol amaçlı birkaç gün falan kalırlar
Portakalcicegi Meresss Yine de haftaları iyi canım ve kilolarıda 2 ye yakın zaten ki ciğer geliştiricide oldun çok çok büyük bir sorun olmayacaktır. Ani bir doğum olsa daha kötüydü böyle düşün. Yarın haber ver mutlaka aklım sizde hepp ne kadar olmuslar
Meresss Portakalcicegi kilolarına bakmıyolar ya bende çok merak ediyorum yok bakmıyoruz hareketlerine bakıcaz dediler
Portakalcicegi Meresss Anladım canım hayırlısı bakalım az kaldı şurada zaten çarşambaya, o zaman hersey belli olurr eğer doğum olacak olursa
Meresss Portakalcicegi olcak canım da dayancammı o güne bakalım çok zorlanıyorum ben keşke yarın çarşmba olsaydı
Portakalcicegi Meresss Ahh canım yaa, bu günler yaşayacağınız daha güzel günlerin kefareti olur İnşallah 🙏 bugünlere geldin Çarşambayada gelirsin İnşallahh
Portakalcicegi Meresss selam canım nasılsın bugün pazartesi bir gelişme yada değişme var mı iyisinizdir İnsallah