Portakalcicegi Bebekdelisi yaaa şimdi okuyorumm ikinci şokum oldu suan benim 😔 @Meresss canım hatırlıyor musun şehribanda böyle post açmıştı ertesi gün doğurdum dedii, şimdi @Bebekdelisi de sormuştu pazartesi kontrolüm var diyordu neler olmuşşş ay Allah’ım her an hersey oluyor yaa
Arven-Umut Meresss benim de öyleydi 33 de oğlan tam tersi döndü ne öğrendim muz yiyin kızlar muz bebeğe kilo aldırıyormuş 🤭 sütlü muz yapıp tüketin 💁🏻♀️
Bebekdelisi Portakalcicegi kuUM dr gidecektim dün sancılastım kasılmam ritmik oldu dr hemen cagırdı sonra yatıs 24 saat takıp serum evdeyım ama cok korkuyorum ya hunişeme 1 cm acık ne kadar dayanr
Portakalcicegi Bebekdelisi hiç kıpırdama yaa valla gerekirse lavabo dışında yerinden bile kalkma inşallah Allah yardımcın olsun dayanırsınız biraz daha
Portakalcicegi Bebekdelisi tövbe yarabbim kim bilebilir yaşayıp yaşanmayacağını yaaa böyle diyip senn motivasyonunu düşürmeleri hiç iyi değil inan bana daha küçük doğup yaşayan bebekler bile okudumm Rabbin biçtiği ömrü kim bilebilir umudunu yitirme lütfen bebekler hissederrr sen güçlü ol ki onlarda güçlü olsunlarr
Fatime07 Bebekdelisi senın haberını görünce korkum yine arttı 27 haftalığım ama korkuyorum arada ağrılarımda oluyor
Meresss Mucize_ikizler123 sanırım korktukça korkularomızı yaşıyoruz bunu öğrendim bu platformda rahat bırakmak lazım kendimizide okuduklarımızdan etkileniyoruz
Meresss Portakalcicegi doktordan geldim canım gelişimleri yavaşlamış gelmek üzereler gibi dedi akşam 2 sabah 2 ciğer geliştirici vurulucam
ensensr23 Benim ikizler 31+2 doğdu 1 ay küvezde kaldılar çok şükür şuan 5 yaşındalar Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen çok yorulma ben çok yordum kendimi doktoru dinlemedim ama şükürki büyüdüler🥰
Meresss Bebekdelisi böle düşünme takvimi kapat gün saymayı bırak hergün duanı et bol bol konuş bebişlerle biraz güçlü beslen hunileşmede dikkat etceğin şey tuvalet dışı kalkmamak ilişkide yasak çok sıcaktan kaçın hurma yeme rahimi yumşatıp açmasın bol bol yat yani imkanın oldukça
ensensr23 Bebekdelisi görürsün inşaAllah korkma bol bol dinlen canm inanki hiçbişey sizden önemli değil unutma herşey Rabbin elinde ol derse olur
Meresss Bebekdelisi bendede oldu serkalj oldum 20. Haftada yat artık bebişde var ama keşke yardıma gelenin olsa
Meresss Bebekdelisi allah ol dedikten sonra can verdikten sonra grama bakmaz canım o kiloya takılma rabbim korusun doktorların o dediğine bakma içini ferah tut inşirah suresi ayetel kürsi oku bol bol elini karnına koy
Sisife Bebekdelisi bana bugün doktorum dedi ki, 800 gram üstü bebekleri yaşatamamak biraz ayıp oluyo :) ben de 26. Haftaya yarın giriyorum.